آفتابنیوز : آفتاب: یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: «اگر شخصیتهایی مثل هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، شهید بهشتی، شهید مطهری، خاتمی، میرحسین موسوی، عسگراولادی، انصاری و کروبی را حذف کنیم چیزی از انقلاب باقی نمیماند».
سعید ابوطالب با اشاره به موضعگیری اخیر عسگراولادی نسبت به لزوم حفظ حرمت شخصیتهای باسابقه نظام، افزود: «این انقلاب رهبرانی داشته که پیش از پیروزی، مبارزه میکردند و پس از انقلاب نیز در جریان شکلگیری نظام جمهوری اسلامی و تقویت بنیانهای این نظام، شخصیتهای بزرگ و موثری بودهاند. تندرویها را از سوی این افراد نمیبینیم بلکه از پدیده و جریان جدید میبینیم که معدل سنی آنها نشان میدهد هرگز جزو مبارزان قبل از انقلاب نبودهاند و در سالهای سخت دفاع مقدس هم در سنینی نبودهاند که ادعا کنند حضور موثری داشتهاند».
وی یادآور شد: «در دوران دفاع مقدس در کنار شهید همت، شهید باکری و شهید زینالدین، شخصیتهایی مثل آقایان رضایی و قالیباف حضور داشتهاند؛ بنابراین چطور سایتهای خودساخته به خود اجازه میدهند که به همه یاران اصیل انقلاب، امام(ره) و رهبر انقلاب توهین کنند و فکر کنند به انقلاب خدمت میکنند. وقتی همه یاران اصیل انقلاب را تخطئه و ترور شخصیت کنیم، نباید فکر کنیم که به انقلاب خدمت میکنیم؛ چراکه این شخصیتها مورد مشورت رهبری هستند و در بحرانها کشور را نجات میدهند».
وی خاطرنشان کرد: «واقعیت این است که جریانی که قدرت را در دست دارد باید بتواند آرامش را در جامعه ایجاد کند. کسی که یک مبارزه سیاسی را میبازد، شاید خود آن فرد عصبانی نشود ولی هواداران او عصبانی خواهند شد ولی از برخی شخصیتها و رسانههای گروهی که خود را پیروز انتخابات میدانند، چرا عصبانیت میبینیم؟ چرا اینها به شخصیتهای اصیل انقلاب بیاحترامی میکنند؟ این مساله تعجبآور است و من دلیل این عصبانیت و برخوردها را این میدانم که برخی مست قدرت شدهاند».
این نماینده سابق مجلس با اشاره به برخی تندرویهای صورت گرفته در شرایط فعلی کشور ابراز عقیده کرد: «میتوان فهمید چه گروهها و افرادی با چه تفکراتی تندرویها را ادامه میدهند و مانع از این هستند که فضای عمومی جامعه به شرایط عادی برگردد و از این فضای هیجانی خارج شود و روال منطقی به خود بگیرد. به نظر میرسد آنهایی که بیشتر رسانه در اختیار دارند و روزنامهها و سایتهای بسیاری حرفهای آنها را منتشر میکنند، بیشتر تندرویها را ادامه میدهند و البته از سوی دیگر شعارهایی مطرح میشود که در شأن انقلاب و نظام نیست».
وی معتقد است: «وقتی برخی نمایندگان فکری و شخصیتهای شناخته شده رسانهای منتسب به جریان پیروز انتخابات تندروی و شخصیتهای قدیم و اصیل انقلاب را به اتهامات بیپایه متهم میکنند، اینها مشخصا متوجه سران همین جریان است. در حالی که وقتی عدهای محدود شعارهای خارج از هنجار میدهند، ممکن است مشخصا به سران جریان مقابل سیاسی منتسب نشود؛ چراکه خود آنها هم میگویند این شعارها را قبول نداریم. بحث مبارزه با اسراییل، اصل حاکمیت جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه از جمله اصولی است که همه جریانات سیاسی درون کشور به آن پایبند هستند؛ بنابراین نمیشود پذیرفت که اگر یک عده روی دیوار مطلبی مینویسند یا در شعارهای خود مطرح میکنند منتسب به یک جریان خاص سیاسی باشند».
وی با انتقاد و ابراز تاسف از اظهارنظرهای برخی از شخصیتها افزود: «متاسفانه برخی از افراد ـ که در حوزههای قدرت سیاسی نیز حضور دارند ـ لب به سخنانی باز میکنند که در شأن نظام و انقلاب نیست و شخصیتهای اصیل انقلاب را تخطئه میکنند. اتفاقا در چند ماه گذشته شخصیتها و جریانات اصیل انقلاب خویشتنداری نشان دادهاند و به این افرادی که رسما کار گروه فشار را انجام میدهند، پاسخی ندادهاند. از این تهمتها و تندرویها و صحبتهای خارج از قاعده هیچکس جز دشمنان انقلاب نفع نمیبرد. وقتی یک نماینده مجلس به خود اجازه میدهد در مورد شخصیتهای اصیل نظام و انقلاب و روسای جمهور و روسای مجالس قدیم و خانواده حضرت امام (ره) هر صحبتی که میخواهد انجام دهد، این به خوراکی برای تبلیغات مسموم رسانههای بیگانه تبدیل میشود».
ابوطالب با تاکید بر اینکه " باید به اخلاق سیاسی برگردیم" تصریح کرد: «شأن اخلاق اجل از سیاست است و سیاست ذیل دین و اخلاق دیده میشود. ما باید سعی کنیم که اخلاق به فضای سیاسی جامعه برگردد و دیگر شاهد شایعهپراکنیها و لجنپراکنیها نباشیم؛ چراکه این مساله به همه ابعاد بدنه انقلاب اسلامی ضربه میزند».
وی با بیان این که "برخی از رسانهها در شرایط فعلی کار گروه فشار را انجام میدهند" گفت: «برخی از رسانهها به تندرویها دامن میزنند و قواعد بازی از سوی کسانی که خو را پیروز انتخابات میدانند، رعایت نمیشود. فراز و فرودها در فضای کشور بعد از انقلاب همواره بوده است و جریان حاکم باید تلاش کند تعادل و عدالت را رعایت کند».
وی ادامه داد: «من این تندرویها را از سوی کسانی میدانم که معدل سنی آنها هم نشان از حضور آنها در مبارزات پیش از انقلاب و یا سالهای دفاع مقدس ندارد، حتی در عرصه سیاست نوجوان هستند. متاسفانه چنین افرادی به خود اجازه میدهند نسبت به کسانی که سالها مبارزه قبل از انقلاب و دفاع مقدس دارند توهین کنند. در این شرایط نخبگان باید به جامعه تحلیل درست بدهند؛ چراکه در چنین شرایطی مردم جریانهای تندرو و بیمنطق را میشناسند ولی وقتی نخبگان سکوت کنند، چنین جریاناتی فضا را هیجانی میکنند؛ بنابراین هرچه نخبگان سعی کنند، تحلیل ارایه دهند و فضا را به سمت عقلانیت پیش ببرند، جامعه و افکار عمومی کمتر تحت تاثیر جریانات زودگذر رسانهای قرار میگیرند».