آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم پرهیز از تفرقه در جامعه گفت: «در این زمینه باید به برخی مسائل توجه کنیم. یکی از آنها این است که انتخابات دورهی دهم ریاست جمهوری را تمام شده بدانیم. این انتخابات برگزار، نتیجه آن توسط شورای نگهبان اعلام، مراسم تنفیذ و تحلیف ریسس جمهور برگزار و کابینه نیز انتخاب شده است. پس مردم و مسئولان و سیاسیون باید این انتخابات را تمام شده بدانند؛ چرا که در این صورت بسیاری از بگو مگوها پایان میپذیرد».
حجتالاسلام والمسلمین سید رضا اکرمی در گفتوگو با ایسنا با بیان این مطلب، افزود: «ما در جامعه یک سری مسائل روزمره و داخلی داریم که غفلت از آنها باعث شده به مسائل دیگر بپردازیم. من معتقدم اگر ما به دنبال حل مشکل بیکاری، تورم، مسکن، اشتغال، مواد مخدر و ... باشیم آنگاه جامعه هم به طور طبیعی به سراغ مسائلی غیر از اینها نمیرود».
وی با اشاره به شرایط بینالمللی کشور تصریح کرد: «همانطور که میبینیم فشار اروپا و آمریکا بر سر مسالهی انرژی هستهای، نیروگاه اتمی بوشهر، تحریمها و تهدیدها روز به روز بیشتر میشود و اینها حلقه را بر ما تنگتر میکنند. در این شرایط ما باید با ملاحظه مسائل بینالمللی در مقابل بیگانگان متحد و متفق شویم و مقاومتمان بیشتر شود. ما باید به این بیاندیشیم که در برابر فشارها، تهدیدها و تحریمها چه کاری باید انجام دهیم».
نماینده مردم تهران در خانه ملت یادآورشد: «در بعد مسائل داخلی بهتر است که ما هرچه زودتر لایحهی هدفمند کردن یارانهها را به نتیجهی مقبول و مطلوبی برسانیم تا جامعه از این نگرانی بیرون آمده و نتیجهی خوب این قانون را ببیند. متاسفانه هنوز این طرح به قانون تبدیل نشده، شاهد موجی از گرانی در جامعه هستیم؛ چرا که ما فاقد نظارت، سیستم تشویق و تنبیه و رقابت سالم در اقتصاد هستیم. اگر به اینگونه مسائل بپردازیم و در اندیشه حل این مشکلات باشیم، قطعاً توجه جامعه هم به جای مسائل فرعی، حاشیهای و بینتیجه، به اینگونه مسائل معطوف خواهد شد».
اکرمی در ادامه اضافه کرد: «ما باید پرونده انتخابات شامل دادگاهها، محاکمات و نتیجه آنها را کمکم ببندیم تا ذهنها از نگرانی و اضطراب بیرون بیاید. همچنین باید مناظرات قبل و حین انتخابات به صورت متین انجام شود و آگاهسازی صورت گیرد. البته این مساله نباید یکطرفه باشد؛ چرا که ما در جامعه اختلاف نظر داریم و باید چندصدایی حاکم باشد، اما اشتراکاتی هم داریم که میتوان بیشتر روی آن مانور داد».
وی در پایان یادآور شد: «اگر این اقدامات انجام شود قطعاً بر آگاهی جامعه افزوده میشود و بیگانگان هم نمیتوانند از این مسائل سوءاستفاده کنند. به اعتقاد من گفتوگوهایی که انجام میشود باید دوطرفه و به شکل مناظره باشد تا طرفین بتوانند با یکدیگر بنشینند و صورت مساله را باز کنند».