عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: پرونده FATF وابسته به حیثیت نظام است. این پرونده جنبه سیاسی ضعیفی دارد و نکته مهم آن همان ابعاد اساسی و اعتقادی مصرح در قانون اساسی است. وی میگوید: در مجمع معمولا رقابتهای حزبی و جناحی راه ندارد و تصمیمات پس از بررسیها و تحلیلهای کارشناسی همه جانبه و اخذ نظریات دولت و مجلس، صرفا برای مراعات مصلحت نظام انجام میگیرد و نه برای حفظ مصلحت دولت یا مصلحت مجلس یا حتی مصلحت خود مجمع.
مصطفی میرسلیم افزود: هر چند دولت چهاردهم جدید است، ولی پرونده FATF یا گروه ویژه اقدام مالی به دولت دوازدهم برمیگردد. این موضوع دارای ۴۱ بند است که در مورد ۳۹ بند آن اقدام لازم انجام شده و دو مورد باقی مانده یکی مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی و دیگری مقابله با تأمین مالی تروریسم. ما به لحاظ اصولی با هر دو بند موافقیم و قوانین داخلی ما گویای آن است، اما چون تعیین مصادیق تروریسم یا جرائم سازمان یافته را دیگران با تمایل سیاسی خود انجام میدهند، پیوستن ما به این دو معاهده به شکل کنونی به ضرر ما و به نفع آمریکا و صهیونیسم است که پشت آن مخفی شدهاند.
وی ادامه داد: FATF بر خلاف ظاهر آن، این پرونده جنبه سیاسی ضعیفی دارد و نکته مهم آن همان ابعاد اساسی و اعتقادی مصرح در قانون اساسی است و وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی نیز لاجرم در جهت تحقق آرمانها باید گام بردارند که فراتر از گرایشهای سیاسی دولت و مجلس است.
به گفته وی، آنچه مهم است این که اول باید تحریمها برداشته شود و درباره صداقت آن رفع تحریمها راستیآزمایی انجام گیرد و تضمین لازم اخذ شود و سپس نسبت به آن معاهدات مذاکره شود.
میرسلیم تصریح کرد: این پرونده وابسته به حیثیت نظام است و متأثر از مبارزهای است که ما، با اوج گرفتن انقلاب اسلامی، علیه استکبار و صهیونیسم و طاغوت به پیش میبریم. من آن را متاثر از تندرویهای سیاسی و جناحی نمیدانم و تمام کسانی که اعتقاد به قانون اساسی و تمایل به تحقق آرمانهای ما دارند، بر تحکیم مقاومت در مقابل استکبار اتفاق نظر دارند و اصلا موضوع کارشکنی مطرح نیست و تا موقعی که آمریکا دست از تحریمهای ظالمانه خود و حمایت بیچونوچرا از صهیونیسم برندارد، این مبارزه ادامه خواهد داشت وَمَا لنَّصرُ إِلَّا مِن عِندِ للَّهِ إِنَّللَّهَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ.
وی ادامه داد: استکبار جهانی میخواهد همه کشورها موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسند در حالی که ما شک نداریم تأسیس اسرائیل با توطئه انگلستان و حمایت آمریکا و تجاوز آشکار به سرزمینهای اسلامی بعد از جنگ جهانی اول و ارعاب فلسطینیان و نفی بلد آنها با روشهای سبعانه آدمکشی و سپس نسلکشی و آواره کردن فلسطینیها به ویژه بعد از جنگ جهانی دوم، انجام گرفته که اینها مصادیق بارز تروریسم است و پشتیبانی از آن را نیز استکبار و در رأس آن آمریکا انجام داده البته با نیرنگبازی و خدعه صهیونیستها.
وی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: در مجمع تشخیص معمولا رقابتهای حزبی و جناحی راه ندارد و تصمیمات پس از بررسیها و تحلیلهای کارشناسی همه جانبه و اخذ نظریات دولت و مجلس، صرفا برای مراعات مصلحت نظام انجام میگیرد و نه برای حفظ مصلحت دولت یا مصلحت مجلس یا حتی مصلحت خود مجمع. در مواردی آنچه در مجمع تشخیص رأی آورده برخلاف نظر شخص رئیس مجمع بوده و خود او هم آن رأی را پذیرفته است، چه رسد به اعضای عادی مجمع که هیچیک امکان اعمال نفوذ سیاسی ندارند و فقط میتوانند از نظریه خود دفاع کنند.
وی در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه رهبری تاکیدشان بر همراهی با دولت است، ممکن است این فضا در دوره فعلی فراهم شود؟»، گفت: من در این شک ندارم که اغلب مسئولان در ارکان مختلف نظام خیر و صلاح جمهوری اسلامی را میخواهند هرچند ممکن است سلائق و گرایشها مختلف باشد، اما امروز حقکشی و جنایات اسرائیل و صهیونیستها بر همه جهانیان آشکار شده و دیگر شکی وجود ندارد که در پشت پرونده پالرمو و سی اف تی، یعنی همان دو معاهده مورد نظر، منویات خبیث آنها نهفته است تا برای همیشه فلسطینیان را خفه و دست ما را در یاری رساندن به آنها ببندند.