آفتابنیوز : آفتاب : دبیركل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم گفت: با توجه به فرمایشات اخیر رهبری مبنی بر پرهیز از حركتهای خودسرانه و بینظمی، دیگر هیچ گروه یا فردی نباید به بهانه دفاع از انقلاب و رهبری رفتارهای غیرقانونی داشتهباشد.
سید حسین موسوی تبریزی در گفتوگو با ایسنا با تاكید بر اینكه " هیچ حكومتی از بینظمی و بیقانونی، خیری نمیبیند" به آخرین وصیت امیرالمومنین حضرت علی(ع) درباره نظم اشاره كرد و با تاكید بر اینكه "نظم و قانون باید توام باشند" درعین حال اظهار كرد: اگر در جامعهای نظم قبرستانی حاكم باشد، بدون قانون، مانند نظم رضاخانی، حكومت قدرتمند اما ظالمانه است. درحالی كه نظمی كه در چارچوب قانون باشد یعنی همان حكومتی كه حضرت امام(ره) همواره بر آن تاكید میكرد، در واقع نظم توام با عدالت است.
وی ادامه داد: در زمان حیات حضرت امام(ره) بدون آنكه كسی تقاضایی داشته باشد، ایشان دستور داد قانون اساسی بنویسند، مجلس تشكیل و نیز رییسجمهور انتخاب شود؛ گرچه اگر این كار را هم انجام نمیدادند، مردم كوچكترین خواستهای در این زمینه از ایشان نداشتند، اما قدرت امام(ره) این بود كه دو ماه پس از پیروزی انقلاب بینظمیها را خاتمه دهد، نظم را برقرار كند و پس از آن گذشت یكسال ـ یعنی اواخر سال 1358 ـ از انقلاب هم قانون اساسی داشتیم، رییسجمهور، مجلس و شورای نگهبان و شورای عالی قضایی ـ البته همه در قالب انتخابات ـ شكل گرفتند.
دبیركل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم همچنین گفت: نظم امور و قانون در ایجاد یك نظام اسلامی خوب و مطلوب موثر است، درعین حال لزومی ندارد كه قانون در هر زمانی ایدهآل باشد، بلكه ممكن است امروز ایدهآل به نظر برسد و پس از مدتی نیاز به تغییر داشته باشد، اما وظیفه نظام اسلامی خوب این است كه حاكمیت ضابطه، قانونمندی و عدالت همواره وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: رهبری به حق بر پرهیز از حركتهای خودسرانه تاكید كرد تا هر كس دلبخواه كاری نكند؛ چراكه اگر گروهی حركتهایی غیرقانونی انجام دهند، گروه مقابل آن نیز میخواهد چنین روندی را در پیش بگیرد كه نتیجهای جز هرج و مرج نخواهد داشت.
وی خاطرنشان كرد: پس از فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، دیگر كسی نمیتواند بینظمی كند به بهانه اینكه میخواهد از رهبر انقلاب و حكومت دفاع كند، همه باید براساس نظم حركت كنیم، قانون را معیار بدانیم؛ چراكه در چارچوب قانون است كه حق مشخص میشود.
موسویتبریزی با تاكید بر اینكه " فرمایشات مقام معظم رهبری برای همگان لازمالاجراست" ادامه داد: گروهی كه امكانات رسانهای دارند، جو را متشنج نكنند، كسانی كه از تریبونهای مختلف عناوین، جرایم، مجازاتها را بیان و با برخی تطبیق میكنند و یا كسانی كه از هر گروه و شخصی محارب و منافق میسازند، نه تنها جریاناتی مانند سازمان مجاهدین خلق و سایر اقلیت مخالف سالهای اولیه انقلاب را تطهیر میكنند، بلكه آنها را حق جلوه میدهند. در حالی كه آنها گروههایی بودند كه عملیات مسلحانه انجام میدادند. با این حال امام(ره) و دادگاههای آن مقطع دو سال به آنها مهلت دادند كه دست از كارهایشان بردارند، اما آنها اعلام جنگ مسلحانه كردند به این دلیل حكم محارب و یاغی گرفتند.
وی یادآدور شد: در سال 60 و 61 كه در اوج نفاق گروهكهای منافقین بود و من دادستان كل انقلاب بودم، مقالاتی در مجله پاسدار اسلام به رشته تحریر درآوردم كه در آنجا درباره محارب و مفسد و احكام كیفری او مباحث زیادی را مطرح كردم كه خوب است نسل جدید نیز با آن مقطع تاریخی آشنا شوند.
وی اظهار كرد: حركتهای خودسرانه و بینظم هم در عملكردها و هم در گفتارها باید از بین برود یعنی از تهمتزدنها، دفع حداكثری و جذب حداقلی پرهیز شود تا فرمایشات مقام معظم رهبری محقق شود.
اصولا فضای کشور بو به سمت انتقاد های تند است و قطعا متاثر از عملکرد هاست و ایکاش این دردها از سالها پیش شروع می شد و اینقدر فضا خراب نمی شد
یک ایرانی بی طرف دور از وطن