آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش خبرنگار آفتاب جلسه نقد وبررسی فیلم صبح روز هفتم به کارگردانی سید مسعود اطیابی با حضور سید مسعود اطیابی(کارگردان)،صدرا عبدالهی(تهیه کننده)،جهانبخش ایمانی(نویسنده)،افشین علیزاده(تصویر بردار)،محسن دانشور(مدیر تولید)،علی اوسیوند(بازیگر)وکیانوش گرامی(بازیگر) و اجرای محمد تقی فهیم پس از نمایش فیلم در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
در ابتدا سید مسعود اطیابی درباره ساخت سومین فیلم سینمایی اش گفت:یک فیلم ساز نباید خودش را در یک زمینه محدود کند و من نیز شخصا دوست ندارم در یک سبک فیلم بسازم و برای همین در مسیری حرکت می کنم که بتوانم اثار مختلف با سبک های گوناگون بسازم.تنوع آثار برای من از همه قشنگتر است.
سپس عبدالهی تهیه کننده فیلم گفت:پیشنهاد اولیه ساخت فیلم از جانب شبکه جهانی سحر بود و مدیر وقت شبکه می خواست فیلمی معناگرا در این زمینه بسازد.لذا طرح اولیه ارایه شد و زحمت نوشتن فیلم نامه را دوستان نویسنده کشیدند و نهایتا تصمیم به ساخت فیلم گرفتیم.
ایمانی در ارتباط با نگارش فیلم نامه بیان کرد:فیلم نامه را به همراه همسرم نوشتیم و ایده اصلی را از یک فیلم هالیوودی دهه 90 اقتباس کردم.
علیزاده،به عنوان مدیر تصویر برداری فیلم در ادامه گفت:تمام تلاش من و گروه فیلم برداری این بود که فیلم دیده شود و تمام گروه از نتیجه حاصل شده راضی هستیم.
علی اوسیوند،بازیگر فیلم در ارتباط با نقش و حضورش در صبح روز هفتم گفت:نقشی که من بازی می کردم در فیلم هر چند کوتاه بود،اما به واقع یک نقش کلیدی را در فیلم ایفا کردم و شخصیت کاراکتر من در فیلم به قهرمان قصه کمک می کند که به مسیر درست زندگی برسد در واقع چراغی برای نقش اول فیلم بود و سبک فیلم را فلسفی با گرایش اجتماعی-مذهبی می دانم.
کیانوش گرامی هم از حضورش در فیلم ابراز خرسندی کرد
اطیابی در پایان در خصوص پاسخ به سوال درباره ژانر فیلم که آیا معنا گرا است یا خیر گفت:سبک فیلم را صرفا معناگرا نمی دانم چون در واقع تمامی فیلم ها معناگرا هستند و فیلم بی معنی نداریم و نمی خواهم نظر شخصی ام را در فیلمم اعمال کنم و برای من آنچه مهم است مفاهیم درون فیلم وقصه است و هنوز تکلیف مشخص نیست البته ژانر فلسفی در واقع مقبول تر است.
این نشست در آرامش کامل و به دور از تنش راس ساعت 19 پایان یافت.
گزارش تصویری این مراسم متعاقبا ارسال خواهد شد.