سؤالی که ممکن است مطرح شود، این است که چطور گواهینامه رانندگی دو زبانه بگیریم؟
از سال ۱۳۵۴ و با عضویت ایران در کنوانسیون ژنو، شهروندانی که قصد سفر به خارج از کشور داشتند، باید علاوه بر گواهینامه ملی خود، یک گواهینامه بینالمللی نیز دریافت میکردند و گواهینامه ملی خود را برای استفاده در خارج از کشور ترجمه میکردند که این روند برای بسیاری از افراد پرهزینه و زمانبر بود.
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا، از آغاز صدور گواهینامههای ۲ زبانه (فارسی و لاتین) برای نخستین بار در کشور خبر داده است.
سرهنگ احمد کرمیاسد دراینباره به خبرگزاریها گفته است: تمامی افرادی که گواهینامه آنها رو به اتمام است، میتوانند با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ نسبت به تمدید گواهینامه و دریافت نسخه دو زبانه آن اقدام کنند.
همچنین افرادی که هنوز مدت زمان اعتبار گواهینامهشان به پایان نرسیده و، اما تمایل به دریافت گواهینامه دو زبانه دارند، میتوانند درخواست خود را ارائه کنند و از این خدمت بهرهمند شوند. این طرح شامل تمامی گواهینامههای پایه یک، پایه دوم، پایه سوم و گواهینامههای ویژه میشود، اما متقاضیان گواهینامههای ویژه موتورسیکلت همچنان باید از نسخههای قدیمی استفاده کنند، زیرا این گواهینامهها فعلاً شامل صدور دو زبانه نمیشوند.