آفتابنیوز : آفتاب - سرویس سیاسی: مشاور پارلمانی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افراطیگری به ویژه در برخی از مسوولان راه نفوذی برای دشمن جهت بیاعتماد کردن مردم نسبت به نظام و مسوولان نظام است.
علی عسگری نماینده سابق مجلس در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اینکه " دشمنشناسی باید از روی هوشیاری، بصیرت و شجاعت خواص و نخبگان و در راستای حفظ وحدت کلمه آحاد مردم باشد" گفت: به نظر میرسد دشمن از یک راه نفوذ ورود پیدا کرده است و آن راه نفوذ، افراط گرایی، برچسبزنی و فضای تهمت است که ریشه در دعواهای سیاسی و مقامطلبی عدهای در شرایط اخیر داشته است و در چنین شرایطی دشمن هم از فضای تکنولوژی ارتباطات استفاده و یاس و ناامیدی را با برچسبزنی به شخصیتهای اصیل نظام ترویج میکند.
وی عملکردها و رفتارهای مسوولان را در بیاعتماد شدن یا جلب اعتماد مردم موثر دانست و اظها رکرد: برخی مسوولان به جای آنکه مسایل تبلیغی را متوجه دفاع در مقابل شیوههای تبلیغی دشمن کنند، دچار نوعی نزاع در داخل هستند و این نزاعها هم معمولا مربوط به مسایل نفسانی است، به نظر میرسد دشمن هم به گونهای انگیزههای نفسانی و مقامطلبی برخی را مبنای کار قرار داده و از فضای به وجود آمده سعی کردند، استفاده کنند.
عسگری همچنین از نفی عملکرد و خدمات مدیران گذشته کشور از سوی برخی افراد انتقاد کرد و آن را موجب بیاعتماد شدن مردم نسبت به کلیت نظام دانست و گفت: متاسفانه شرایط پس از انتخابات به گونهای با نفی همه تجارب گذشته همراه شد. برخیها در موضع افراطی خود همه خدمات مدیران انقلابی کشور و به خصوص در دوران جنگ ـ که با انواع توطئهها و تحریمها مواجه بودیم ـ را زیر سوال بردند و سعی کردند گذشته را تخریب کنند و تلاش کردند تخریب شخصیتهای دارای تجربه و تعهد گذشته به ویژه دوران 8 سال دفاع مقدس و پس از آن را مبنا بگیرند تا اینکه خود را اثبات کنند و متاسفانه این کار دشمن شادکن است.
وی برخی از خدمات مدیران گذشته کشور را الگویی برای جهانیان توصیف و تاکید کرد: خدماتی که در گذشته انجام شده حاکی از پیروزی فکری امام و یاران امام بر دشمن جهانی بوده است. اگر امروز شاهدیم که خبرسازیهایی علیه چهرههای موثری نظیر آقای هاشمی رفسنجانی و برخی چهرههای ارزشمند کشور صورت میگیرد برای این است که اینها چهرهها موثر بوده و هستند و به عنوان یار، شاگرد و همراه برجسته امام و حامی رهبری هستند.
این فعال سیاسی بر لزوم رعایت عدل و انصاف در نقدها، اظهارنظرها و موضعگیریها تاکید کرد و گفت: در حال حاضر افراطگری مورد امید و طمع دشمن است و این افراطگریها ریشه در مسایل نفسانی دارد و اگر بتوانیم از نفسانیات رهایی داشته باشیم هرگز باندگرا و جناحمحور نخواهیم شد بلکه خدامحوری را مبنای کار خود قرار خواهیم داد و این همان مسالهای است که برخی بزرگان نظیر آیتالله جوادی آملی در سخنان اخیر خود بر آن تأکید داشتهاند.