آفتابنیوز : آفتاب-سرویس اجتماعی:طرح «تله زبالهگیر» پژوهش برگزیده دومین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری از سال گذشته در مناطق 22گانه شهرداری در حال اجرا است که بسیاری از چالش های شهری را مرتفع کرده و باعث کاهش بار ترافیکی، آلودگی ها و سفرهای بیهوده درون شهری شده است.
مسئول آموزش ستاد محیط زیست شهرداری تهران با بیان نکته فوق گفت: با توجه به ارتباط گسترده کلان شهرها با یکدیگر و تبادل اطلاعات، استفاده از پژوهش و تکنولوژی های روز دنیا در کنار هم می تواند به کاهش مشکلات زیست شهری و افزایش خدمات بیانجامد.
«آزاده میر»، مسئول آموزش ستاد محیط زیست شهرداری تهران در گفت و گو با ستاد خبری سومین جشنواره انتخاب برترین های پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری افزود: هر روز به سمت دهکده جهانی پیش می رویم و این به این معناست که استفاده بهینه از امکانات تنها با پژوهش و ارزیابی امکان پذیر است و با پژوهش می توان بسیاری از مشکلات، نارساییها و چالشها و خدمات رسانی به شهروندان حل کرد.
وی همچنین گفت: استفاده از تکنولوژی در زمینه علوم شهری می توان به آسایش و رفاه شهروندان کمک شایانی کند که این امر نیز بدون پژوهش میسر نیست.
وی افزود: با اجرای طرح نمایشگاه مجازی در جشنواره سوم پژوهش و نوآوری می توان به داشتن شهروند سالم و شهر سالم دست پیدا کرد، چرا که این جشنواره گام اول توسعه به سوی شهرسازی است.
میر تصریح کرد: ستاد محیط زیست الان استاندارد مدیریت زیست محیطی (ISO 14001) را ملاک قرار داده که در مناطق 22گانه در حال اجراست و به صورت مستمر چک و ارزیابی می شود.
همچنین ارزیابی پروژه های عمرانی نیز از سوی شورای شهر به این ستاد محول شده تا جایی که تمام پژوهشها باید مطالعات زیست محیطی داشته باشند که این نیازمند آموزش یکپارچه است.
وی درباره اصلاح الگوی مصرف نیز گفت: استفاده از ذرات نانو و تمیز می تواند به کاهش مصرف به ویژه مصرف انرژی در راستای اصلاح الگوی مصرف کمک کند و بحران منابع طبیعی ایران را کاهش دهد.
سومین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری روزهای سوم و چهارم اسفند در برج میلاد برگزار می شود.