آفتابنیوز : آفتاب - فروزان آصف نخعی: عزم و بستر لازم برای حمایت از تولید انرژیهای تجدید پذیر توسط بخش خصوصی وجود دارد اما چرا این امر درمقام عمل به نتیجه نمیرسد جای بحث دارد که سیاستمداران حاضر در قدرت باید به آن پاسخ بگویند.
علی درستکار، مدیرکل روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران در گفت و گو با خبرنگار آفتاب با اعلام مطلب بالا گفت: هماهنگی وسیعی میان دستگاههای مختلف باید ایجاد شود، البته این هماهنگیها در بخش خصوصی تا اندازهای زیادی صورت گرفته و همانطور که آقای دکتر نهاوندیان اعلام کردند، بخش خصوصی کاملا از آمادگی لازم برای همراهی کردن با بخش دولتی را داراست، ولی به این شرط که از امکانات و اختیارات لازم نیز برخوردار باشد. وی افزود: نهاد اتاق ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی کشور آمادگی جدی دارد حرکت خودش را در کنار دولت آغاز کند.
درستکار در بخش دیگری از صحبت خود با اشاره به این که اتاق بازرگانی ایران برگزارکننده دو همایش بینالمللی و دو نمایشگاه بینالمللی است گفت : در کنار همایش بین المللی و نمایشگاه بینالمللی حلال، نشان حلال و همایش و نمایشگاه بین المللی انرژی تجدید پذیر ایران، جشنواره خرما نیز امروز افتتاح شده است.
مدیرکل روابط عمومی اتاق ایران درباره خط مشی نمایشگاه حلال گفت: خطی که همایش و نمایشگاه بینالمللی حلال دنبال میکند در یک کلام بحث رونق تجارت و ایجاد تفاهم تجاری، ملی و بینالمللی میان کشورهای اسلامی و کشورهای طرف معامله و تجارت ایران با یک ترنوور دوهزارمیلیارد دلاری در سال است.
درستکار در ادامه با اشاره به این که به همت اتاق بازرگانی اسلامی و اتاق بازرگانی ایران ازحدود یک سال پیش نصب نشان حلال در ایران بر روی کالاهای صادراتی، برای بازرگانانی که میخواهند با دنیای اسلام تجارت بازرگانی داشته باشند، اجباری شد، گفت: این هم قدرت ایران را برای حضور در بازارهای اسلامی افزایش میدهد و هم اعتبار ایران را بالا میبرد و هم راه را برای تجارت در جهان اسلام تسهیل میکند.
وی افزود : جالب است بدانیم توجه به نشان حلال درمیان عالم غیراسلامی هم مورد توجه است. به عنوان نمونه در حال حاضر در انگلستان گروهی از شهروندان انگلیسی علاقه جدی به استفاده از موادغذایی دارند که دارای نشان حلال است، برای آنکه معتقدند مواد غذایی با این برند، بهداشتی تر و سالمتر هستند.