بازار بورس در بیست و هفتمین روز از سومین ماه پاییز افت کرد. امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۲ هزار و ۳۶۸ واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و ۶۷۳ هزار و ۹۸۴ واحد رسید.
روز سهشنبه شاخص هموزن نیز ۱۰ هزار و ۵۵۳ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۳۳ هزار و ۵۹۸ واحد ایستاد.
در چهارمین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۶۵ عدد و سهام منفی ۲۷۲ عدد بود. به طور کلی بازار ۰.۴۲ درصد کاهش داشت.
روز سهشنبه حدود ۶۶۱ هزار فقره معامله به ارزش بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
فارس و پارسیان بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند، اما فولاد اثر منفی ایجاد کرد. از نمادهای پرتراکنش نیز میتوان به وبملت، ذوب و فولاد اشاره کرد.
روز ۲۷ آذر ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز حدود ۱۲۷ واحد کاهش یافت و به ۲۵ هزار و ۷۱۸ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس بیش از ۲۸۸ هزار فقره و ارزش آن ۳۳ هزار میلیارد تومان بود.
وسپهر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشت، اما فجهان و ارفع اثر مثبت ایجاد کردند. کربن، فصبا و فزر هم از نمادهای پرتراکنش بودند.
بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس ۳۲ درصد رشد کرد که بیشترین میزان بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب مثل ارز، سکه و طلا از آن خود کرد.
یکشنبه ۲۷ آبان پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه ۴ آذر از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد. سهشنبه ۶ آذر پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و ۲۴ آذرماه نیز کانال ۲.۶ میلیون واحد را فتح کرد.
با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ در روز ۱۶ آبان، اگرچه بازار سهام در ایران منفی شد؛ اما عمده نمادها در گروههای معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا مثبت شدند. از چهار هفته قبل تاکنون نیز بورس روند مثبتی به خود گرفته بود.
برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسانگیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آنطور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفتههای اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۶ میلیون واحد شده است.