آفتابنیوز : آفتاب: یکی از شعارهای دولت مهرورزی کابیته هفتاد میلیونی بود. زمانی که این شعار مطرح شد کسی معنای واقعی آن را نمیدانست. اما اکنون با رقابت شدید الهام و مشایی برای کسب مشاغل بیشتر تا حدودی پرده از شعار برداشته شده است.
گزارش زیر از مشاغل متعدد اسفندیار رحیم مشایی برگرفته از سایت فردانیوز است:
مقام ها و مسئولیتهای متعدد و البته متفاوتی که به رحیم مشایی رسیده به خوبی گواه بر این است که او بیش از هر کس دیگر در مجموعه دولت و حلقه نزدیکان به رئیس جمهور، اعتماد احمدی نژاد را به خود جلب کرده است. قضاوت در مورد این سوال که «براستی یک فرد چه میزان توانایی و تخصص برای فعالیت در مسئولیت های مختلف دارد؟» را خود مخاطبان به خوبی تشخیص خواهند داد.
اگر تا پیش از آغاز به کار دولت دهم،غلامحسین الهام را دست راست احمدی نژاد و مرد چند شغله دولت میدانستند، حال بی شک این عنوان به اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر رئیس جمهور اختصاص دارد.
طرفداران و حامیان دولت اعم از بدنه اجتماعی یا گروه های سیاسی و چهره های مذهبی و علمی، چه بخواهند و چه نخواهند، رحیم مشایی یار گرمابه و گلستان و مورد وثوق احمدینژاد است. مقامها و مسئولیت های متعدد و البته متفاوتی که به رغم مخالفت و اعتراض بسیاری از اصولگرایان و حتی برخی همکاران احمدینژاد، به رحیم مشایی رسیده به خوبی گواه بر این است که او بیش از هر کس دیگر در مجموعه دولت و حلقه نزدیکان به رئیس جمهور، اعتماد احمدی نژاد را به خود جلب کرده است.
این اعتماد در حدی است که بنا بر برخی گمانه های نسبتا قوی و قابل تایید، برخی از همکاران سابق همچون غلامحسین الهام، صفار هرندی، محسنی اژه ای و باقری لنکرانی به خاطر انتقاد و مخالفت با حضور پررنگ مشایی در دولت، از ادامه همکاری با دولت در دوره جدید باز ماندند.
در درجه اول غلامحسین الهام بود که بر خلاف انتظارات عمومی و پیشبینیهای رسانهها، نه تنها معاون اول رئیس جمهور نشد که اساساً عضویت در شورای نگهبان را بر حضور در دولتی که رحیم مشایی معاون اول آن باشد، ترجیح داد.
صفار هرندی یکی دیگر از مجموعه مخالفان رحیم مشایی در توضیحی به روز معرفی همکاران دولت دهم در مشهد اشاره کرده و تصریح کرده که اعضای هیات دولت در مشهد بعد از معرفی تک تک افراد عضو در کابینه جدید صلوات می فرستادند تا اینکه نام اسفندیار رحیم مشایی هم خوانده شد و صلوات ها در گلو خشکید.
گروه سیاسی «فردا» در زیرلیست کامل مسئولیت ها و سمت های اسفندیار رحیم مشایی که در طول عمر دولت نهم و دهم به وی داده شده را به معرض دید مخاطبان قرار می دهد و قضاوت در مورد این سوال که« براستی یک فرد چه میزان توانایی و تخصص برای فعالیت در مسئولیت های مختلف دارد؟» را به عهده خود مخاطبان می گذارد.
1- رییس دفتر رئيس جمهور (3 مرداد 1388)؛ رییس جمهور طی حکمی مشایی را انساني مؤمن و فداكار و مورد اطمينان كامل دانست و ابراز امیدواری کرد که مشایی با همراهي همه همكاران و با توكل بر خدا و توسل به حضرت مولا صاحب الامر(عج) همچون گذشته در تلاش براي خدمتگزاري به ملت بزرگ و نظام ولايي جمهوري اسلامي موفق و سربلند باشد.
2- سرپرست نهاد ریاست جمهوری ( 28 شهریور 1388)؛ احمدی نژاد با نظر به اهميت امور مربوط به نهاد رياست جمهوري در این حکم آورده است: با اعتمادي كه به شما دارم، جنابعالي را با جفظ سمت به سرپرستي نهاد منصوب مي نمايم. توفيقات جنابعالي را در سايه توجهات حضرت ولي عصر(عج) از درگاه ايزد سبحان مسئلت مي كنم.
3- نمایندگی ویژه رئیس جمهور جهت تصمیمگیری در مورد نحوه اجرای اختیارات هیات وزیران در امور نفت (30 مهرماه 1388).
4- ریاست شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ( 10 آبان 1388)؛ هيئت وزيران بنا به پيشنهاد رئيس جمهور و به منظور ايجاد هماهنگي ميان سازمانهاي مناطق آزاد تجاري - صنعتي و مناطق ويژه اقتصادي تصويب كرد، شورايي متشكل از رئيس دفتر رئيس جمهور به عنوان رئيس شورا و با حضور وزيران امور اقتصادي و دارايي، بازرگاني و صنايع و معادن و معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري و رئيس مركز مناطق آزاد تجاري- صنعتي و ويژه اقتصادي به عنوان دبير تشكيل شود.
5- دبیر کمیسیون فرهنگی دولت ( 19 آذرماه 1388)؛ با تشکیل کمیسیون تخصصی فرهنگی دولت دهم، وزیر ارشاد بر خلاف رویه معمول به عنوان دبیر کمیسیون فرهنگی انتخاب نشد. دکتر حسینی وزیر ارشاد جای خود را در این زمینه به رئیس دفتر رئیس جمهور داد و خود تنها به عنوان یک عضو عادی در این کمیسیون شرکت می کند.
6- ریاست گروه مشاوران جوان ریاست جمهوری ( 6 اسفند 1388 )
7- مسئولیت انتصاب مدير عامل صندوق مهر امام رضا ( 28 اسفندماه 1388 )؛ شورای عالی اداری تصویب کرد مدیر عامل و اعضا هیات مدیره صندوق با پیشنهاد سرپرست نهاد ریاست جمهوری و حکم رئیس جمهور تعیین می شوند. پیش از این، مدیر عامل و اعضا هیات مدیره صندوق با پیشنهاد معاون اجرایی ریاست جمهوری و حکم رئیس جمهور تعیین می شدند.
8- مسئوليت كنترل و نظارت مرکز امور حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری ( 28 اسفندماه 1388)؛ با تصويب شوراي عالي اداري دفتر خدمات حقوقی بینالمللی جمهوری اسلامی ایران به عنوان «مرکز امور حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری» تغییرنام یافته و به عنوان یکی از واحدهای تابعه نهاد ریاست جمهوری مستقیماً زیر نظر سرپرست نهاد (مشایی) فعالیت می کند.
9- نماينده تام الاختيار رئيس جمهور در ستاد مرکزی راهيان نور ( 29 اسفندماه 1388)؛ رییس جمهور در این حکم خطاب به مشایی آورده است: نظر به شايستگي و تجارب مفيد و عنايات ويژه جناب عالي در امر احياي فرهنگ دفاع مقدس و نشر ارزشهاي گرانسنگ و جاودانه آن، به موجب اين حكم به عنوان نماينده تامالاختيار اينجانب در ستاد مركزي راهيان نور منصوب ميشويد.
10- رئيس كارگروه زيارت و فرهنگ رضوي ( 29 اسفندماه 1388) هيئت وزيران کارگروه زيارت و فرهنگ رضوي را به رياست رئيس کميسيون فرهنگي دولت (مشايي) تشکيل داد.
11- عضویت در شورای فرهنگی دولت با حكم رئيس جمهور
12- رییس کمیته عالی در مورد طرح خط لوله گاز ایران – پاکستان - هند
13- نمایندگی رییسجمهور در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با حكم رئيس جمهور
14- جانشین رییس جمهور در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور ( 8 مرداد 1385)؛ احمدی نژاد در این حکم مشایی را از عناصر مومن، شايسته وتوانمند دانسته و بر همین اساس وی را به عنوان جانشين رئيس شوراي مذكور منصوب کرد.
15- رییس مرکز مطالعات جهانی شدن ( 9 دیماه 1386)؛ رییس جمهور در این حکم با تاکید بر تعهد و آگاهي و اشراف مشایی به مباني فرهنگي و نگاه ارزشمداري كه به تحولات جهاني دارد، وی را به عنوان رییس این مرکز منصوب کرد.
16- عضو کمیسیون اقتصادي دولت
17- ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حکم احمدینژاد در دوره نهم ریاست جمهوری
با سلام:
با توجه به اينكه اين بزرگوار قدرت وتوان اداره ببيش از بيست مسئوليت متفاوت را ، هم در عرصه اقتصادي وهم در نظامي دارند لذا اداره وداشتن 17 مسئوليت واقعا" كم ودور از شان ومنزلت ايشان ميباشد. پيشنهاد بنده اين است كه آقاي مشايي به 20 مسئوليت ارتقا يابند، تا بلكه اين كشور از بحراني كه گرفتار ش شده است رهايي يابد. انشا الله
در آینده نه چندان دور معلوم خواهد شد که چه جنایتهایی شده ملت ایران آگاهی خود را بالا ببرید .