عباسی با اشاره به مظلومیت قربانیان تروریسم و خانوادههای آنها، برای کاهش این مظلومیت در سطح ملی و بین المللی تبیین را راهکار مناسبی عنوان کرده و افزود: باید از حضرت زینب سلام الله علیها در اینباره الگو پذیرفت که ایشان با روشنگری و خطابه و تببین راه شهیدان مظلوم کربلا را ماندگار کردند، پس زینبی بودن راهبرد رهروان راه شهیدان در سطح ملی و یا جهانی میباشد.
وی افزود: به نظر من از یکسو با اقدامات رسانهای جذاب و از سوی دیگر تشکلهای اجتماعی فراگیر و حلقههای میانی مردمی باید با تببین جریان بحق شهیدان و ظلمی که بر آنها و خانواده هایشان رفته صدای مظلومیت آنها را برسانند. تبیین این جریان به حق نیز از طرفی میتواند رسواگر خدئههای استکبار و حامیانشان نیز باشد
عباسی در ادامه به نقش ضعیف نهادی حقوق بشری در بازخواست کشورهای حامی تروریست و حمایت از قربانیان ترور اشاره کرد و گفت: با اینکه تعبیر حقوق بشر در نگاه مجامع بین المللی در سیطره امریکا و غرب با نگاه واقعی حمایت از حقوق بشریت و دفاع از حق انسانها متفاوت است، با این حال هستند کشورهای زیادی که در درون همین مجامع، حاضرند از حقوق انسانی ملتها حمایت کنند؛ لذا در ظرفیت موجود تبیین و ارتباط با این مجامع توسط تشکلهای برجسته حامی این شهیدان ضمن اتمام حجت با تشکلهای بین المللی مدعی حقوق بشر میتواند در آگاه سازی بسیاری از دولتمردان و نمایندگان آنان موثر باشد لکن باید فعال، پویا، پیگیر و هنرمندانه و البته گسترده باشد تا بتواند تاثیر گذار شود.
وزیر سابق دولتهای نهم و دهم در ادامه با اشاره به اینکه باید کشورهای حامی تروریسم را به دلیل نقض حقوق بشر و حمایت گروههای تروریستی در محاکم بین المللی پاسخگو کرد، اظهار داشت: علیرغم قبیح بودن اصطلاح و نام تروریست و تروریستها در ادبیات جهانی، متاسفانه سرکردگی جریان تروریستی بدست دولتهای رسمی و مدعی کدخدایی مانند آمریکا و صهیونیست بین الملل است. آنها بر خلاف گذشته که سعی میکردند دفاع و کمک به شکل گیری جریانهای تروریستی را کتمان کنند، اما امروزه در کنگره آمریکا به شکل علنی به حمایت از خطرناکترین گروههای تروریستی مانند منافقین و برنامههای تروریستی آنها میپردازند و برای آنها بودجه تصویب میکنند و از برنامههای ترور اندیشمندان و دانشمندان و آزادگان کشورهای مظلوم توسط اسرائیل حمایت کرده و آنرا عملیاتی میکنند.
عباسی افزود: مجامع رسمی بین المللی که بعضا با مماشات خود در مقابل ظلم حامیان و عاملان تروریستی قدرت بازدارندگی خود را از دست دادهاند ولی اساسنامه و حیثیت ظاهری انان ایجاب میکند که در مقابل تظلم خواهی مظلومین جهانی و خانوادههای آنان تا حدی ولو با بیانیه و اطلاعیه جریان حامی تروریست را محکومکنند.
عباسی حکم اخیر در خصوص نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مثال زده و خاطرنشان کرد: همانطور که نتانیاهو از سوی یک نهاد رسمی بین المللی محکوم گردید، باید جریان محکومیت ظلم و جور و ترور و وحشت در ادبیات جهانی همچنان پایدار بماند. این حد اقل راهی است که ازادگان جهان باید دنبال کنند. در غیر اینصورت رسانههای حامی ظلم و ترور ولو با استفاده از رسانه و هنر جای شهید و قاتلان را در ذهن نسل جدید عوض خواهند کرد.
محمد عباسی در پایان به اشاره به میزبانی تاسف بار برخی کشورها همچون آلمان، فرانسه و .. از گروههای تروریستی از جمله منافقین گفت: گرچه کوردلی هیاتهای حاکم بر این کشورهای مانع درک درست منطق و حقوق انسانی بشریت است و متاسفانه تا کنون نشان دادهاند که دنباله روی کورکورانه جریان صهیونیستی مسلط بر امریکاست، ولی باید در هر زمانی و در هر مجمعی با همین کشورها هم اتمام حجت کرد. دفاع از خون شهیدانی که فقط به گناه ایستادگی در کنار حق و پایداری انقلاب اسلامی مورد کینه گروههای تروریستی و حامیان آنها قرار گرفتهاند بر همه واجب است. اندیشمندان و موثرین علمی و بین المللی که فرصت بیشتری از بقیه آحاد جامع در رساندن این پیام مظلومانه خانواده ههای ترور در اختیار دارند از ظرفیت و توانمندی فکری، علمی و جهانی خود استفاده نموده این کشورها را مورد فشار قرار دهند