کد خبر: ۹۶۲۸۵
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۴
واكنش به سازمان ملي جوانان

زن برده مرد نيست

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب-سرويس سياسی: یك حقوقدان با اشاره به تعیین شرایط ازدواج از سوی سازمان ملی جوانان گفت: زن و مرد باید شریك زندگی هم باشند و نه اینكه زن برده مرد باشد و اگر سازمان ملی جوانان حسن نیت دارد باید برابری‌خواهی را در خانواده‌ها ترویج كند چون اگر حس برابری در بین زن و مرد وجود نداشته باشد، هرگز احترام متقابل شكل نمی‌گیرد.

زهره ارزنی گفت: اگر سازمان ملی جوانان در پی آن است كه فرهنگ ازدواج را در بین جوانان ترویج دهد و به دنبال ازدواج‌های آسان، به هنگام و آگاهانه و در نهایت، یک زندگی مشترک پایدار است نبایدبا عملكرد خود باعث شود كه در دل جوانان هراس از ازدواج ایجاد شود.

این فعال حقوق زنان تصریح كرد: اگر آنچه سازمان ملی زنان برای دختران شایسته ازدواج، مناسب می‌داند،‌ ترویج شود با توجه به آگاهی‌هایی كه در دختران امروز جامعه ایران وجود دارد، هیچ دختری تن به ازدواج نمی‌دهد و به این ترتیب نرخ ازدواج نه تنها افزایش نمی‌یابد، بلكه كاهش نیز پیدا می‌كند.

ارزنی گفت: این فرهنگ‌سازی در رابطه با قدرتمند كردن مردان حتی می‌تواند منجر به افزایش تعداد طلاق در جامعه كنونی ایران شود.

این فعال حقوق زنان گفت: اگر سازمان ملی جوانان به دنبال افزایش ازدواج جوانان و كاهش نرخ طلاق است بهتراست به جای اینكه به دنبال تبعیض بیشتر بین دختران و پسران جوان كشور باشد سعی كند، فرهنگ برابری خواهی و عدالت جویی را در خانواده‌ها ترویج كند.

او ادامه داد: زن و شوهر باید شریك زندگی هم باشند و در كنار هم با حقوق برابر زندگی كنند نه اینكه زن مجبور باشد از مرد فرمانبرداری كند.

ارزنی گفت: در صورتی خانواده به عنوان یك نهاد اجتماعی می‌تواند پایدار و مستحكم باقی بماند كه طرفین ازدواج از حقوق برابر برخوردار باشند در خانواده ما نگاه از بالا و به پایین وجود نداشته باشد.

این فعال حقوق زنان تصریح كرد: زن و مرد در صورتی می‌تواند زندگی مشترك مناسبی داشته باشند كه با هم همراه و هم‌فكر باشند و شرایطی كه سازمان ملی جوانان برای دختران و پسران برای ازدواج پیشنهاد كرده، هیچ كمكی به خوشبختی جوانان و پایداری زندگی آنها نمی‌كند.

ارزنی بیان كرد: زن شریك زندگی است، نه برده و این سازمان اگر حسن نیت دارد باید برابری‌خواهی در خانواده‌ها را ترویج كند چون اگر حس برابری بین زن و مرد وجود نداشته باشد‌، هرگز احترام متقابل به وجود نمی‌آید چون یك طرف خود را بالاتر از دیگری می‌داند و گمان می‌كند می‌تواند نظرات خود را به دیگری تحمیل كند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین