مجری برنامه «پاورقی» در صداوسیما، با انتقادات تند و بی سابقهای به علی دایی، اسطوره فوتبال ایران، جنجال رسانهای به پا کرده است. او در برنامه خود، اظهارات اخیر دایی درباره ساخت استادیوم در عراق توسط ایران را «مبتذل» و «بی پایه» خواند و مدعی شد این سخنان صرفاً برای جلب توجه و کسب لایک مطرح شدهاند. این اظهارات عجیب و غریب نه تنها واکنش کاربران فضای مجازی، بلکه پرسشهایی درباره جایگاه اخلاقی و شیوه اجرا و صحبت مجریان صدا و سیما را برانگیخت.
۱. علی دایی: قهرمانی فراتر از فوتبال
علی دایی، به عنوان نماد میهن پرستی و مردم دوستی در ورزش ایران، همواره جایگاهی رفیع در دل مردم داشته است. فعالیتهای انسان دوستانه، حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی و نقش او در فوتبال و ورزش ایران، نشان میدهد علی دایی همواره فراتر از یک ورزشکار عمل کرده است. او نماد حضور ورزشکاران در دل جامعه و بطن و متن مشکلات مردم و مصداق بارز اهمیت دادن یک چهره ورزشی به مسئولیت اجتماعی است.
سالها آقای گل فوتبال جهان بودن، افتخاری است که علی دایی برای ایران و ایرانی به ارمغان آورده و او باعث شده تا بسیاری از ملل و مردم دنیا با کشور ایران آشنا شوند.
بزرگان فوتبال جهان، ایران را با اسم علی دایی میشناسند و حضور همیشگی او در بزرگترین رویدادهای فوتبالی جهان و قاره آسیا، همواره برای مردم ایران افتخار آفرین بوده است.
۲. حمله به علی دایی با هدف دیده شدن!
مجری پاورقی در برنامه خود با پخش برشهایی از مصاحبه دایی، ادعا کرد:
«این حرفها برای گرفتن لایک و کامنت مطرح میشود»
بر کسی پوشیده نیست که علی دایی نه نیازی به لایک و کامنت مجازی دارد و نه نیاز به دیده شدن. برعکس مجری برنامه پاورقی محتاج دیده شدن است و این بار تصمیم گرفته با استفاده از الفاظ توهین آمیز نسبت به علی دایی، خود را بر سر زبانها بیاندزاد.
۳. واکنش ها: صدای مردم برابر برنامه کم مخاطب!
حمایت مردم: نظراتی مانند «صداوسیما ارزش جوراب علی دایی رو نداره» یا «محبوبیت خریدنی نیست» نشان میدهد مردم در مواجهه با حمله یک برنامه کم مخاطب، حمایت بیشتری از علی دایی نشان میدهند. عرصه شهریار جولانگه تو نیست، به علی دایی نمیخوری؟ بگو بزرگترت بیاد... دایی گفت علیه خلیج همیشه فارس شعار دادند، اگر ایرانی بودی تو هم مثل ما دردت میآمد... و ... و ... و ... جند
سوال از رسالت رسانه: آیا "رسانه ملی" که بودجه دولتی دارد باید به جای پرداختن به مسائل ملی، به تحقیر چهرههای مردمی بپردازد؟
پیشنهاد به صدا و سیما: تمرکز بر مسائل اساسیتر مانند توسعه ورزش همگانی، حمایت از قهرمانان گمنام، پرداختن به معضلات جدی ورزش و فوتبال، پرداخت حق پخش فوتبال و دهها کار مفید دیگر به جای جنجال سازی و تلاش برای موج سازی علیه شخصیتهای محبوب.
این علی دایی که پاورقی به خیال خام خود، قصد تخریب او را دارد، همان قهرمان ملی است که با طحال پاره برای ایران بازی کرد. خراب کردن او چه فایدهای برای ایران دارد؟ اگر به پاورقی دسترسی دارید این سوال را از او بپرسید...