آفتابنیوز : آفتاب - عماد برقعی: در پی برکناری حجتالاسلام محتشمیپور از ریاست دبیرخانه کمیته حمایت از انتفاضه فلسطین، داریوش قنبری این کار را حرکتی سیاسی دانست.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در اینباره به آفتاب گفت: در این که این تصمیم ربطی به عملکرد ایشان در کمیته ندارد و یک حرکت سیاسی است شکی نیست. متاسفانه فشار نمایندگان تندرو حامی دولت در این زمینه موثر افتاد و ایشان از این سمت برکنار شدند.
وی افزود: من فکر میکنم خود آقای لاریجانی هم تمایلی به این کار نداشت اما فشار دائمی تندروها وی را مجبور به این کار کرد.
عضو فراکسیون خط امام مجلس درباره عملکرد محتشمیپور در این کمیته گفت: بحث حمایت آقای محتشمیپور از آرمان مردم فلسطین و تناسب حضور ایشان در جایگاه ریاست کمیته حمایت از انتفاضه فلسطین بر کسی پوشیده نیست. ایشان یکی از پیشکسوتان دفاع از فلسطین بودند و بخش مهمی از عمر خود را صرف این کار کردهاند.
وی اضافه کرد: ایشان در طول این سالها ارتباطات زیادی با گروههای مختلف فلسطینی برقرار کردهاند و نفری که بعد از ایشان بیاید به سختی میتواند دوباره این روابط را برقرار کند و کار کند.
داریوش قنبری در مورد تاثیرات این شیوه برخورد با مخالفان گفت: اینگونه برخوردهای خذفی نه تنها رویکرد مناسبی در اداره کشور نیست بلکه به نفع طیف حاکم هم نخواهد بود.
وی توضیح داد: در نظامهای دموکراتیک همواره فرصت بین گروههای مختلف سیاسی دست به دست میشود. در این کشورها هیچ وقت یک گروه سیاسی در صدد حذف رقیب خود نیست بلکه از تواناییها و نظرات آنها هم استفاده میکند و حتی دولت در سایه شکل میگیرد. ولی متاسفانه در ایران جناح حاکم نه تنها این کار را نمیکند بلکه تحمل حضور رقیب را در سمتهای غیر مهم هم ندارد.
نماینده مردم ایلام تصریح کرد: این رویکرد ناصواب و نا صحیحی است که چند ماه است آغاز شده و مخالفین را حذف میکنند. آن هم مخالفینی که به نظام وفادارند و فقط ایراداتی به نحوه مدیریت اجرایی کشور دارند. این کار عدم توجه به ظرفیتهای نظام است. متاسفانه اینگونه سیاسیکاریها امروز تبدیل به رویه شدهاست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: این رویه سیاسیکاریها خطرناک است و باید هرچه سریعتر متوقف شود.
وی با اشاره به شیوه برخورد دولتهای پیشین با مخالفان و رقبای سیاسی گفت: شیوه برخودر حذفی رویه تازهای است که در دولتَهای قبلی سابقه نداشتهاست. برای مثال در دولت آقای خاتمی حتی وزارتخانههای حساسی مانند وزارت آموزش و پرورش در اختیار جناح سیاسی رقیب قرار داده شده بود.
سخنگوی فراکسیون خط امام مجلس در پایان درباره واکنش این فراکسیون به عزل محتشمیپور گفت: فراکسیون بدون شک از این اتفاق گلهمند است. در جلسهای که امروز داشتیم هم مراتب گلهمندی خود را اعلام کردیم. اعضای فراکسیون انتظار دارند که هیات رئیسه مجلس تسلیم طیف افراطی نشود. ما توقع جلوگیری از رفتارهای حذفی و برخود فراجناحی با مسائل را از هیات رئیسه مجلس داریم.