سازمان پزشکان بدون مرز امروز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد که از یک ماه گذشته تاکنون، هیچ کمکی به نوار غزه وارد نشده است و تیمهای پزشکی این سازمان به دلیل کمبود دارو، ناچار به جیرهبندی منابع دارویی شدهاند.
این سازمان هشدار داد که بحران دارویی در غزه به مرحله خطرناکی رسیده و بهویژه داروهای بیهوشی و آنتیبیوتیکهای مورد نیاز برای کودکان بهشدت کاهش یافته است.
پزشکان بدون مرز همچنین از مقامات رژیم صهیونیستی خواست تا هرچه سریعتر روند ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه را در مقیاس گسترده تسهیل کنند.
این سازمان تأکید کرد که ادامه محاصره و جلوگیری از ورود کمکهای حیاتی، جان هزاران بیمار و مجروح را در معرض خطر قرار داده است.
در همین حال، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۰ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده و ۱۳۸ نفر دیگر مجروح شدهاند.
بر اساس آمار این وزارتخانه، از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون، تعداد شهدای غزه به ۱۱۶۳ نفر و تعداد مجروحان به ۲۷۳۵ نفر رسیده است.
آمار کلی از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) نیز نشان میدهد که تاکنون ۵۰ هزار و ۵۲۳ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۱۴ هزار و ۷۷۶ نفر مجروح شدهاند.
این درحالی است که منابع پزشکی در غزه هشدار دادهاند در صورت ادامه وضعیت کنونی و تأخیر در ارسال کمکهای بشردوستانه، بحران انسانی در این منطقه بیش از پیش تشدید خواهد شد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد، اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.