کد خبر: ۹۸۳۷۷
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۶

دیدار و گفت‌و‌گوی نوروزی موسوی و کروبی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: میرحسین موسوی به دیدار مهدی کروبی رفت. مهدی کروبی ضمن خوش آمد‌گویی به میرحسین موسوی آرزو کرد امسال سال عزت و آزادی برای مردم ایران باشد و از خدا خواست تا آزادی هرچه زودتر زندانیان سیاسی را فراهم کند.

به گزارش برخی از سایت‌های خبری میر حسین موسوی نیز ضمن انتقاد از سیاست‌های موجود در کشور گفت:در حال حاضر در زمینه ساختاری برنامه‌ای دقیق و روشن نداریم و باید برای دراز‌مدت فکری نمود.

مهندس موسوی ضمن انتقاد از سیاست خارجی کشور، وضعیت اقتصادی، مسائل داخلی و فساد را از جمله مشکلات کشور برشمرد. 

وی گفت: ما باور داریم مردم ما حافظه جمعی دارند. این کارها غیراسلامی است. هر روز به گروهی مردم لقب مرتد و کافر و غیره می‌دهند به جرم اینکه کلامی بر خلاف دیدگاه و نظر آقایات بر زبان رانده‌اند.
 وضعیت کارگران و اخراج آنان و تعویق در پرداخت حقوق آنان، پائین آمدن نرخ سرمایه‌گذاری و غیره… همه از نقاط ضعف سیستم اقتصادی و مدیریتی کشور است. مردم این قول‌ها و وقایع را یادشان نمی‌رود.

موسوی با انتقاد از وضعیت مدیریتی کشور، گفت: در همه کشورها مدیران و مقامات دولتی سابق به‌عنوان شورای مشورتی به دولت‌های موجود کمک می‌کنند. اما در ایران به طور مثال آقای خاتمی با ۸ سال سابقه ریاست جمهوری در کشور و جناب‌عالی و دیگر سران، هم‌اکنون در چه وضعیتی هستند. تمام کارشناسان خبره و باسابقه از سازمان‌ها رانده شدند، صرفا به دلیل مسائل خطی و سیاسی!

موسوی افزود: من چشم‌انداز روشنی را در راستای بهتر شدن مسائل اقتصادی کشور نمیبینم. زیرا بستر‌ها خراب شده‌اند. ابزارها از بین رفته است. دستگاه‌های بیم دهنده از میان برچیده شده‌اند و برای کارشناسان در جامعه دیگر جایگاهی قائل نیستند. حتی اگر هم‌اکنون شخصی از اصولگرایان صحبتی بر زبان بیاورد وی را منافق خطاب می‌کنند.

در این دیدار مهدی کروبی نیز در سخنانی ضمن تایید سخنان میرحسین موسوی، افزود: متاسفانه این رفتارها باعث می‌شود به اسلام ضربه وارد شود. در حال حاضر هر تهمت و ناروایی که که می‌خواهند به افراد نسبت می‌دهند، هر آماری که تصور می‌کنند منتشر می‌کنند و همه اینها به این دلیل است که آنان فکر می‌کنند صدای طرف مقابلشان به جایی نمی‌رسد؛ اما نمی‌دانند که این مردم هستند که می‌شنوند و شرایط اقتصادی و سیاسی را می‌بینند که چه چشم‌اندازی در انتظارشان می‌باشد.
 
مثلا در همین ماجرای عسلویه چه تعداد از کارکنان و کارگران به دلیل عدم تصمیم‌گیری صحیح و پیاده نمودن سیاست‌های نادرست، از کار بیکار شدند؟ بر اساس آمار رسمی چرا باید طی 4 سال گذشته تعداد شاغلان در عسلویه از ۶۰هزارنفر به ۸ هزارنفر کاهش یابد؟ چرا باید به‌دلیل عدم مدیریت صحیح، سالانه ۳۰میلیارد دلار درآمدی را که می‌تواند از محل برداشت گاز از عسلویه عاید کشور شود را باید از دست داد؟ دلیل این همه بی‌کاری چیست؟ دلیل وضعیت بد کاری و اقتصادی کارگران چیست؟

حجت الاسلام و المسلمین کروبی در ادامه با انتقاد از سیستم‌های نظارتی کشور، خطاب به موسوی گفت: شما نخست‌وزیر امام بودید؛ یادتان است که امام تاکید داشتند در سفر به کشورهای دیگر باید عزت و آبروی مملکت حفظ شود. آیا هم اکنون عزتمان حفظ شده است؟ در زمان ریاست من بر مجلس شورای اسلامی، هنگام سفر به یک کشور اگر می‌دیدیم شاید بعضی از شئون رعایت نمی‌شود سفر به آن کشور را لغو می‌کردیم تا مبادا شان این ملت متمدن و با عظمت به دلیل عملکرد ما پائین بیاید.  

در ادامه مهندس موسوی نیز با ابراز نگرانی از وضعیت مدیریتی و نهاد‌های نظارتی آن گفت: تمام دستگاه‌های نظارتی ما خوابیده است و یا برچیده شده‌اند، مانند برنامه و بودجه. برای همین هر روز طرح‌هایی را در خصوص اهدای ۱میلیون تومان به هر بچه و یا کمک‌های مالی به کشورهای مختلف را پیاده می‌کنند.

وی افزود: متاسفانه سازمان و نهادی هم نمانده که گزارشی از این وضعیت ارائه کند.
 
وی از اهمیت آگاهی مردم سخن گفت و افزود: در حال حاضر آگاهی مردم ما نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی از حالت جنینی خارج شده است و مردم آگاه‌تر شده‌اند و این آگاهی‌ها روز‌به‌روز و با سرعت فزاینده‌ای رو به گسترش است.  تحلیل مردم ما عمیق‌تر شده است.

براساس این گزارش گفته می‌شود که در پایان این دیدار مهدی کروبی و میرحسین موسوی نسبت به برگزاری راهپیمایی در روز ۲۲خرداد بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی و طبق ماده ۳۰ ، ۳۱ و ۳۲ آئین‌نامه اجرایی قانون احزاب، تاکید کردند و از همه گروه‌ها، تشکل‌ها و احزاب اصلاح‌طلب خواستند تا در خواست‌شان را در همین زمینه به وزارت کشور ارسال نمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین