امام جمعه دزفول در این آیین گفت: ایران اسلامی به برکت ارتش قدرتمند، نیروی هوایی توانمند، خلبانان با ایمان، فرماندهان با تدبیر زیر پرچم فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله خامنهای به قدرتی منطقهای تبدیل شده است.
حجت الاسلام مسعود بهرامپور روند تربیت نیرو در یگانهای نظامی را مورد تجلیل قرار داد و افزود: سربازان، خلبانان و فرماندهان شجاع نیروی هوایی وظیفه دفاع از میهن اسلامی را به بهترین وجه انجام میدهند.
وی خدمات امیر خلبان ولدی فرمانده پیشین پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول را ماندگار دانست و ادامه داد: این فرمانده مقتدر در طول دوران خدمت خود موجب قوت قلب مردم منطقه بود.
امام جمعه دزفول با آرزوی موفقیت برای امیر خلبان چگینی فرمانده جدید پایگاه چهارم شکاری دزفول گفت: پایگاه چهارم شکاری وحدتی جایگاه ممتازی در جنوب غرب کشور و منطقه خلیج فارس دارد که امید داریم این جایگاه بینظیر، در دوره مسوولیت فرمانده جدید این پایگاه تقویت شود.
فرمانده پیشین پایگاه چهارم شکاری دزفول نیز در این آیین با تجلیل از همراهی مسوولان و دستگاههای مختلف شهرستانهای دزفول و اندیمشک در دوران مسوولیت خود گفت: پایگاههای شکاری خانه امنیت سازان آسمان کشور هستند.
امیر خلبان جواد ولدی با تجلیل از همراهی و تلاش همه سربازان و کارکنان پایگاه چهارم شکاری در دوران چهار سال مسوولیت خود در این پایگاه ادامه داد: مسوولان شهرستانهای دزفول و اندیمشک تمام قد همراه این پایگاه شکاری بودند.
وی با بیان اینکه پایگاه چهارم شکاری همواره در کنار مردم بوده است، ادامه داد: نیروهای نظامی خدمت به مردم را وظیفه خود میدانند و به این خادمی افتخار میکنند.
فرمانده سابق پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول ضمن طلب حلالیت از سربازان و کارکنان این پایگاه، برای موفقیت امیر خلبان فرشید چگینی در جایگاه فرماندهی پایگاه چهارم شکاری آرزوی موفقیت کرد.
امیر خلبان جواد ولدی فرمانده پیشین پایگاه چهارم شکاری دزفول از مردادماه ۱۴۰۰ مسوولیت فرماندهی این پایگاه شکاری را به عهده داشت.
امیر سرتیپ دوم خلبان فرشید چگینی در کارنامه خدمتی خود مسوولیتهای مختلف عملیاتی و ستادی از جمله فرمانده گردان شکاری اف پنج و جانشین فرماندهی پایگاه هوایی وحدتی دزفول را به عهده داشته و در طول خدمت خود ۱۱۷ بار تشویق شده است.
پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول ۱۴۷ شهید تقدیم کرده است؛ این پایگاه با انجام یک هزار و ۵۱۵ سورت پرواز برون مرزی در دوران دفاع مقدس، نقش مهمی در بمباران مواضع دشمن بعثی و پشتیبانی از رزمندگان داشت.
دزفول در شمال خوزستان در دوران دفاع مقدس مورد اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد، ۴۸۹ بمب و راکت و پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ دشمن قرار گرفت.
شهرستان دزفول در طول دوران دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم میهن اسلامی کرد. به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد و به همین مناسبت چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم رسمی جمهوری اسلامی نامگذاری شد.