آفتابنیوز :
آفتاب: محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین امروز پنجشنبه در نشست سراسری روابط عمومی های این تشکل، اظهار داشت: گروه 1+5 و شورای امنیت سازمان ملل درباره ایران به یک وحدت رسیده اند و به احتمال زیاد در آینده نه چندان دور قطعنامه چهارم علیه ایران عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه هر قطعنامه ای هزینه ها و درآمدهایی در پی دارد ، افزود: خدا را شکر در کلان ماجرا منافع ایران زیاد به مخاطره نیفتاده است.
باهنر با اشاره به نشست گروه 15 در تهران گفت: نشست گروه 15 کاری بیبدیل بوده و درست است که کشورهای دعوت شده در حد ابرقدرت ها نیستند اما در هر صورت کشورهای قابل توجهی هستند و اهرمهای خوبی برای کشورهای عضو ایجاد شده است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: بیانیه بسیار خوب ایران، برزیل و ترکیه برای اقدامات هستهای ارائه شد و برخی معتقد بودند این بیانیه چراغ سبزی در زمینه سوخت هستهای نشان داده که پس از بررسیهای انجام شده از سوی مجلس و مشورت با مسئولان به این نتیجه رسیدیم که فرآیند تصمیمگیری در زمینه معاوضه سوخت در ترکیه کاملا قانونی اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: اما متاسفانه ما برخی اقدامات بسیار خوب را انجام میدهیم، ولی آنقدر زیاد از این اقدامات تعریف میکنیم که احساس میشود اقرار به جهل شده است.
نایب رئیس مجلس افزود: این حرکات میتواند به صورت ناخودآگاه ضد تبلیغ باشد. چند روز گذشته اساماسهایی مبنی بر اینکه نماز شکر به جای بیاورید، صلوات بفرستیم و ... ارسال میشد اینها همه خوب است اما میتواند ضد تبلیغ نیز باشد.
باهنر همچنین گفت: برخی افراطیون نیز در حاشیه این وقایع گفتند دشمن مات شده است در حالیکه این خبرها نیست ما فقط یک گام به جلو رفتهایم و در مقابل این حرکت ما نیز غربیها تلاش کردند قطعنامه چهارم را عملیاتی کنند.
وی گفت: اگر قطعنامه چهارم صادر شود دیگر تعهدات جمهوری اسلامی درباره این بیانیه صادر شده اخیر و خروج سوخت از کشور کلا منتفی میشود و ایران تحرکات خود را برای تولید سوخت 20 درصدی را آغاز میکند.
وی همچنین با اشاره به انتشار خبری در هفته گذشته مبنی بر ملاقات با فائزه هاشمی نیز گفت: با انتشار این خبر بسیاری از افراد مرا محکوم کردند و حکمهایی نیز صادر شده که فلانی کار خوب یا بدی انجام داده است.
نایب رئیس مجلس افزود: لازم میدانم توضیح دهم که بنده با ایشان دیدار داشتم اما این دیدار که توسط خانم بهروزی به عنوان یکی از سران بانوان اصولگرا هماهنگ شده بود با مجموعه ائتلاف زنان مسلمان که حدود 13 - 14 تن از زنان سران اصلاحطلب و اصولگرای کشور هستند انجام شد.
باهنر ادامه داد: ائتلاف زنان مسلمان 4 سال پیش برای دفاع از حقوق زنان فارغ از مسائل جناحی و سیاسی تشکیل شده است.
وی گفت: این دیدار نیز در پی رسیدگی به مشکلات زنان و مسائلی همچون قوانین مدنی، ازدواج مجدد، ازدواج موقت و حقوق زنان بوده است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه برخی تصور کردند که این دیدار دو نفره انجام شده است افزود: نخیر اینطور نبوده است. اما اگر مقتضیات و منافع نظام ایجاب کند که من دیداری دو نفره با فائزه هاشمی داشته باشم این کار را نیز خواهم کرد.
باهنر همچنین با اشاره به موضوع وقف دانشگاه آزاد که در هفته گذشته در مجلس مطرح بوده است نیز گفت: برخی نمایندگان مجلس طرحی را به مجلس ارائه دادهاند تا بر اساس آن موقوفی شدن دانشگاه آزاد را به رسمیت بشناسند.
وی افزود: مسأله وقف دقیق و کاملا شفاف در رسانهها و قانون مدنی آمده است و خیلی نیاز به قانون جدیدی ندارد. اما مجلس شورای اسلامی در یک طرح یک فوریتی این موضوع را برای بررسی به کمیسیون تخصصی آن فرستاد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: بیشتر به نظر میرسد موضوع وقت دانشگاه مسأله سیاسی و مربوط به مدیریت این دانشگاه باشد چرا که دولت علاقهمند است مدیریت دانشگاه آزاد تغییر کند و از آن سو مسئولان دانشگاه آزاد نیز نظری برای تغییر این مدیریت ندارند.
نایب رئیس مجلس گفت: من تصور میکنم راه حلهایی برای خروج از این وضعیت وجود دارد و باید موضوع مدیریت دانشگاه آزاد را از بحثهای سیاسی جدا کنیم.