سیدرضا صالحی امیری در سفر یک روزه خود به قزوین با حضور در جلسه شورای اداری این استان، اظهار کرد: قزوین به لحاظ بهرهمندی از افرادی شایسته و کاردان، از جمله نماینده ولی فقیه استان که همواره از ایشان به نیکی یاد میشود، استانداری پرتلاش و سختکوش، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی که همیشه پیگیر مطالبات استانی هستند و مدیران کل دستگاه ها، قابل تقدیر میباشد.
وی با بیان اینکه چرا بایستی به داشتن شهری مانند قزوین افتخار کرد، افزود: نوجوانان، جوانان و اساتید دانشگاهی بدانند که ما در یک پهنه جغرافیایی قرار داریم که از دوران مادها تا قاجار نشانههایی از تمدنهای تاریخ داریم که بیشتر آنها در شهری مانند قزوین میدرخشد، در واقع این شهر به مانند خورشیدی تابناک است که هم نور میدهد و هم حرارت میبخشد.
این مسوول قزوین را سرزمینی پر از رمز و راز دانست و تاکید کرد: باید تلاش کرد تا تصویری واقعی از تمدن این سرزمین به جهانیان شناسانده شود، آن چه که تا به امروز در این منطقه جغرافیایی کشف شده تنها بخش کوچکی از تمدن آن بوده، بانویی شیرزن به نام چوبک دارید که با همه دلبستگی هایش به منطقه الموت، تلاش مضاعفی را برای ثبت جهانی قلعه الموت تاکنون از خود نشان داده است.
صالحی امیری خاطرنشان کرد: اگر امروز صحبت از مهاجرت میلیونها ایرانی به خارج از کشور است به این خاطر بوده که نتوانستیم تمدن خود را به درستی به آنان معرفی کنیم، بایستی هویت ایرانی و اسلامی خود را به جوانان بیاموزیم و آموزش و پرورش نیز اردوهای تاریخی و گردشگری خود را در راستای تقویت بخشیدن این موضوع راه اندازی کند.
وی با اشاره به اینکه ما امروز در جغرافیایی رژیم صهیونیستی در جنگ با غرب و ناتو هستیم، یادآور شد: جامعه ما هر چند از گرانی و برخی ناکارآمدیها ناراضی است، اما همین مردم با اعتقاد به امام راحل و رهبری وقتی در برابر جنایت وحشیانه رژیم کودک کش اسراییل قرار میگیرند، در کنا یکدیگر برای دفاع از کشور و خاک خود و فارغ از هر گرایش و عقیدهای، تا پای جام میایستند.
به گفته وی، مردمان سرزمین ما از انقلاب، نظام و رهبری تحت هر شرایطی دفاع میکنند، مقاومت جامعه اسلامی ما نه براساس احساس بلکه بر پایه عقلانیت شکل گرفته، از این رو دولت چهاردهم نیز تمام تلاش خود را برای رضایت مردم به کار بسته است.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، گفت: به غیر از ۲۴ ساعت نخست حمله، بلافاصله ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی مردم از بنادر به نقاط مختلف کشور سرازیر شد و مصرف روزانه بنزین نیز از ۱۳۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون لیتر افزایش یافتد.
وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی نیز ابتدا اشیا و آثار تاریخی و باارزش به مخازن امن منتقل شدند و انتقال یک شی بزرگ نیز به دلیل وزن زیادی که داشت و امکان جابجایی آن نبود با کمک محافظهای شنی و سنگری ایمن سازی شدند.
وی با اشاره به ۱۸ هزار و ۴۳ فضای اقامتی کشور، خاطرنشان کرد: در طول حمله وحشیانه دشمن که ۱۲ روز به طول انجامید شاهد خلق صحنههای زیبا از مقاومت و میهمان نوازی مردمان ایران اسلامی بودیم، هتلها و اماکن بومگردی و اقامتگاهی با اعمال تعرفههای تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی از مسافران پذیرایی کردند، ۲۰ درصد اماکن اقامتی مکانهای خود را به صورت رایگان در اختیار مسافران قرار دادند و در عین حال نیز مردم با پخت و پز غذا به طور رایگان به استقبال مسافران رفتند.
صالحی امیری یادآور شد: برخی استانهای کشور از جمله مازندران و گیلان به ترتیب پذیرای ۶ و سه میلیون مسافر شدند، این مساله نشان داد که مردم در دوران سخت جنگ کنار یکدیگر هستند و برای اعتلای نام ایران از هیچ چیزی فروگذاری نمیکنند.
فضاهای گردشگری مورد غفلت قرار گرفته است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه فضاهای گردشگری ما مورد غفلت قرار گرفتهاند، تاکید کرد: تنها راه نجات این حوزه، جذب گردشگر و برقراری امنیت است، گردشگران به طور طبیعی طالب جدابیت هستند، این در حالی است که شهری مانند قزوین به یک جا همه جذابیتهای این حوزه را درون خود جمع کرده، در عین حال نیز در بخش امنیتی، قزوین یکی از استانهای امن کشور محسوب میشود.