کد خبر: ۹۹۹۰۹۹
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲

افزایش شهدای غزه به ۵۶ هزار و ۶۴۷ شهید

وزارت بهداشت فلسطین در غزه با اشاره به انتقال پیکرهای ۱۱۶ شهید دیگر به بیمارستان‌های این باریکه در ۲۴ ساعت گذشته، اعلام کرد شمار شهدا از ابتدای تجاوز رژیم اشغالگر به نوار غزه تاکنون به ۵۶ هزار و ۶۴۷ شهید افزایش یافته است.
افزایش شهدای غزه به ۵۶ هزار و ۶۴۷ شهید
آفتاب‌‌نیوز :

وزارت بهداشت فلسطین تاکید کرد: در ۲۴ ساعت گذشته پیکر‌های ۱۱۶ شهید از جمله چهار پیکر خارج شده از زیر آوار و ۴۶۳ زخمی به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین در غزه، بدین ترتیب شمار شهدا و زخمی‌ها از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۵۶ هزار و ۶۴۷ شهید و ۱۳۴ هزار و ۱۰۵ زخمی افزایش یافت.

براساس بیانیه این وزارتخانه، شمار شهدا و زخمی‌ها در غزه از زمان ازسرگیری تجاوز اشغالگران به غزه در ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۶ هزار و ۳۱۵ شهید و ۲۲ هزار و ۶۴ زخمی افزایش یافته است.

همچنین از ابتدای آغاز به کار مراکز امدادرسانی تحت مدیریت مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکنون، ۶۰۰ نفر در اطراف این مراکز توسط نظامیان اشغالگر شهید و بیش از ۴ هزار و ۲۷۸ تن دیگر زخمی شده‌اند.

این در حالی است که ساعاتی پیش وبسایت صهیونیستی «واللا» گزارش داد که ۱۳۰ سازمان امدادرسانی بین‌المللی در بیانیه‌ای مشترک، خواستار بسته شدن فوری صندوق بشردوستانه غزه شدند که توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی تأمین مالی می‌شود.

این سازمان‌ها تأکید کردند که این صندوق، قواعد کمک‌های بشردوستانه را نقض کرده و زندگی میلیون‌ها فلسطینی را به خطر انداخته است.

این سازمان‌ها افزودند که بیش از ۵۰۰ فلسطینی در هنگام تلاش برای دریافت غذا از مراکز امدادرسانی کشته شده‌اند. آنها تأکید کردند که این موضوع نشان‌دهنده نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است.

همچنین، گواهی‌هایی از نظامیان رژیم صهیونیستی منتشر شده است که در آنها اعتراف کرده‌اند که به طور معمول به سوی غیرنظامیان که به مراکز توزیع کمک‌ها نزدیک می‌شوند، شلیک می‌کنند.

این موضوع نشان‌دهنده سیاست عمدی رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و جلوگیری از دسترسی آنها به کمک‌های بشردوستانه است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین