آفتابنیوز : 
وي با اشاره به اظهارات اخير منتشر شده از جانب منابع ديپلماتيك مبني بر آن كه مساله توليد سوخت در ايران در پيشنهاد آخر اروپا به كشورمان لحاظ نشده است، تاكيد كرد: اين با هيچ منطقي سازگار نيست كه ما فعاليتهاي هستهايمان را دو سال به حال تعليق نگه داريم و بعد از آن، دانش و فنآوري هستهايمان را از دست بدهيم، ايران پروتكل الحاقي را امضا و داوطلبانه اجرا كرد تا اين دانش حفظ شود.
سعيدي به طرف اروپايي توصيه كرد: اروپا بهتر است پيش از اين كه ايران را به ارجاع به شواري امنيت تهديد كند، تعهداتش را كه در بيانيه پاريس ذكر شده، برآورد.
وي تاكيد كرد: از نظر ما طرحي كه ايران در اوايل سال جاري به اروپا ارايه داد، مجموعه كاملي از نقطهنظرات ايران و اروپا بود كه هم ميتوانست نگرانيهاي كشورهاي اروپايي را كاملا رفع نمايد و هم اين كه ايران را از دانش سوخت هستهاي و توليد سوخت هستهاي بهرهمند نمايد.
سعيدي خاطرنشان كرد: با وجود آن كه ايران با حفظ تعليق به رسيدن به توافق با اروپا اميد بسته بود، اما در حال حاضر به نظر ميرسد كه اين طرف حاضر نيست شرايط ايران را بپذيرد و خلاف آنچه در بيانيه اكتبر، توافق پاريس يا مذاكرات دسامبر گذشته در بروكسل و همچنين مذاكرات اخير در ژنو يا لندن قول داده، عمل ميكند.
وي ادامه داد: طرف اروپايي در اين مقاطع قول داده بود طرحي را به ايران ارايه كند كه حقوق كشورمان در دارا بودن دانش و توليد سوخت هستهاي به رسميت شناخته شده و حفظ شود.
معاون امور بينالملل سازمان انرژي اتمي دربارهي راهاندازي تاسيسات فرآوري اورانيوم در اصفهان گفت: تمام كارشناسان سازمان انرژي اتمي براي راهاندازي مجدد تاسيسات آمادگي كامل دارند و اين مجموعه قادر است با ظرفيت كامل و همانند يك تاسيسات صنعتي هستهاي به انجام توليد روزانهاش بپردازد.
وي همچنين با اشاره به توافق اخير هستهاي آمريكا با هند با وجود آن كه دهلي نو از اعضاي پيمان منع گسترش سلاحهاي هستهيي نيست، از اين اقدام انتقاد كرد و آن را نشاندهنده به كارگيري معيارهاي دوگانه در مواجهه با مسايل بينالمللي دانست.