کد خبر: ۱۴۰۷۴
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۷:۲۱

استانداري 13ميليوني در تهران ایجاد می شود

آفتاب‌‌نیوز : كامران دانشجو گفت: بنده به عنوان خدمتگذار و نوكر مردم از خداوند متعال مي‌خواهم كه توفيق بدهد كه به مردم اين استان خدمت كنم و در راستاي كابينه‌ي هفتاد ميليوني، يك استانداري 30 ميليوني ايجاد كنم.

وي گفت: هدف من ارتقاء خدمات شهري و حل كارشناسي مشكلات و نگاه علمي و ديني به پديده‌هاي مختلف است. سعي دارم از تمام پتانسيلي كه در استان وجود دارد، استفاده كنم. ملاك من در استفاده از اين پتانسيل‌ها، تخصص، مديريت، توانايي، خدمت گذاري و تدين است و اين امر در راستاي گردش نخبگان خواهد بود. من نيز به مانند رييس جمهور، چهار اصل عدالت، مهرورزي، خدمت گذاري به بندگان خدا و تعالي مادي و معنوي كشور و استان تهران را سرلوحه‌ي كار خود قرار خواهم داد.

استاندار جديد تهران در ادامه با بيان اينكه برنامه‌هاي من در پنج محور اصلي است، گفت: در رفتار سازماني، من سعي خواهم كرد كه از برخورد‌هاي نامناسب جلوگيري كنم و اجازه ندهم كه در مجموعه‌ي تحت مديريت من سوء استفاده‌اي صورت گيرد. مسوولان شاغل در اين سازمان بايد از تجمل گرايي خودداري كرده و ساده زيست باشند و همگي در جهت تكريم و احترام به ارباب رجوع حركت كنند.

وي گفت: من سعي خواهم كرد كه همراه مسوولان استانداري ملاقات‌هاي مردمي ترتيب دهم و از نزديك با مشكلات مردم آشنا شوم. در امور سياسي سعي خواهم كرد كه احزاب را در چارچوب قانون سازماندهي كنم، بين ارگان‌هاي مختلف و استانداري تعامل ايجاد كنم و در برگزاري انتخابات زمينه‌اي براي مشاركت پرشور مردم فراهم كنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین