آفتابنیوز : 
مذاکره و شفاف سازی تنها راه حل های روند هسته ای ایران از جانب این دول مطرح شده است.
سخنگوی کاخ سفید در بیانات روز گذشته خود، تصویب قطعنامه علیه ایران را حاوی این پیام شفاف سازی برنامه ها و مواضع هسته ای این کشور دانست و خاطر نشان کرد: دنیا این مساله را به ایران گوشزد کرد که قرار گرفتن این کشور در مسیر غنی سازی قابل قبول نیست و عدم سازش ایران، راه را برای ارجاع پرونده به شورای امنیت سازمان ملل هموار خواهد کرد.
کاخ سفید تنها راه حل این موضوع را سازش و آغاز مذاکرات با اروپا دانست.
دولت ايران دو روز پس از تصويب تازه ترين قطعنامه آژانس بين المللی انرژی اتمی که راه ارجاع پرونده اين کشور به شورای امنيت سازمان ملل را باز می کند، تهديد کرده است که در صورت عدم اصلاح قطعنامه يا پافشاری برای اجرای آن، غنی سازی اورانيوم را از سر خواهد گرفت و مانع بازرسی های سرزده و گسترده
تر از تاسيسات اتمی خود خواهد شد.
این در حالیست که چين گانگ سخنگوی وزارت خارجه چين نیز به انجام مذاکرات در چارچوب آژانس بین المللی انرژی اتمی، به عنوان بهترین راه حل مساله هستهای ايران تاکید و موضع گیری دو طرف را خطرناک توصیف کرد.
سيد حامد البار وزير امور خارجه مالزي هم روز گذشته در نشست آمريكا_مالزی در واشنگتن اعمال فشار بر ایران را زمینه ساز عواقب ناخوشایندی ذکر کرد و گفت: جهان خواستار آن نيست كه مساله هستهاي ايران به موضوعي همانند مناقشه عراق تبديل شود. بهترین راه، روی آوردن امریکا به روش مذاكره است.
همچنین، وزارت امور خارجه پاکستان هم امروز مخالفت صریح خود را نسبت به ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد و خواستار گفت و گوی دوطرف در چارچوب آژانس بین المللی انرژی هسته ای شد.
راب رايت مدير كنترل صادرات و عدم گسترش تسليحات هستهای وزارت تجارت و صنايع انگليس در نشست مجمع عمومي آژانس با درخواست از ايران براي بازگشت به سر ميز مذاكره، ادعا كرد: عدم پايبندي ايران به اساسنامه آژانس در سال 2003 محرز شده و ايران در گذشته به توافقات پادماني پايبند نبوده است و نتوانسته تعهدات خود را اجرا كند.
جان ريد وزير دفاع انگليس نيز در مصاحبه با شبكه تلويزيوني اسكاي نيوز در مورد حمله احتمالي نظامي به ايران گفت: هيچ فردي در دولت انگليس يا هيچ يك از افرادي كه من تاكنون با آنها صحبت كردهام، حرفي از اين امر نزدهاند.
وي ادامه داد: در حقيقت ما در حال انجام هر اقدامي هستيم كه ميتوان درحلوفصل ديپلماتيك اين امر انجام داد، همه مشكلات موجود در جهان را نميتوان از طريق نظامي حل كرد.
بيار بيتگرو وزير امور خارجه كانادا نيز اعلام كرد، مصوبه آژانس بينالمللي انرژي اتمي كه زمينه را براي ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت فراهم كرد، دير به تصويب رسيد.
اين عضو دولت كانادا در ادامه ادعاهاي خود خاطرنشان كرد: اين مصوبه كه در وين به تصويب رسيد، همچنين نشان ميدهد، وضعيت ايران ويژه است بگونهاي كه مهار آن اقداماتي اساسي تر از اقداماتي را ميطلبد كه به صورت معمولي از سوي آژانس بينالمللي انرژي اتمي اتخاذ ميشود.
حمید رضا آصفي سخنگوی وزارت امور خارجه هم در نشست امروز با تاكيد بر اينكه نبايد پادمان و پروتكل را با اقدامات اعتماد ساز خلط كرد، گفت: ما بر اساس پادمان و پروتكل آماده همكاري بوديم و هستيم و فراتر از آن اقدامات اعتماد ساز و داوطلبانه نيز انجام داديم و نبايد طرف مقابل فكر كند كه اين اقدامات نيز جزء وظايف آژانس است.
وي خاطرنشان كرد: وظيفه آژانس فقط مچگيري و نظارت نيست بلكه بخش مهمتر وظايف آژانس، كمك به كشورها و ارايه تسهيلات و توجه به حقوق كشورها است كه بايد به آنها توجه كند.
سخنگوي وزارت امور خارجه با اشاره به اينكه معدودي از كشورهاي غربي و بويژه آمريكا از ان پي تي سوءاستفاده ميكنند و به نفع خودشان تفسير مي- كنند، تاكيد كرد: سوءاستفاده از ان پي تي براي منفعتهاي فردي غيرقابل قبول است و ما آن را نميپذيريم.
آصفي در پاسخ به پرسشي در خصوص احتمال ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت، گفت: هيچ دليل حقوقي براي ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت نميبينيم اما اگر غربيها درصدد قلدري و زورگويي هستند،اين كار را بكنند تا ببينيم چه كسي ضرر ميكند، اين گوي و اين ميدان !