آفتابنیوز : 
احمدي نژاد ضمن تبريك حلول ماه مبارك رمضان، با اشاره به محروميت موجود در برخي از مناطق كشور، از تخصيص اعتبارات عمراني در بودجههاي سالانه استاني جهت محروميتزدايي و ايجاد فرصتهاي شغلي خبر داد.
احمدينژاد مشكلات فراروي مديريت استاني و نبود اختيارات كافي در تصميمگيريهاي محلي به دليل تمركز تصميمگيري در مركز و پيامدهاي ناشي از آن را خاطرنشان ساخت و بر لزوم تمركزدايي در تصميمگيريهاي و تفويض اختيارات بيشتر به مسئولان منطقهاي تاكيد كرد.
رئيس جمهور با تاكيد بر اين نكته كه بودجهها اعتبارات عمراني استانها افزايش خواهد يافت، افزود: اولويت، در افزايش اعتبارات عمراني، ميزان محروميت استانها خواهد بود. احمدينژاد با تاكيد بر اين نكته كه بودجهها و اعتبارات عمراني استانها افزايش خواهد يافت، افزود: اولويت، در افزايش اعتبارات عمراني، ميزان محروميت استانها خواهد بود.
احمدينژاد نقش بانكها در ايجاد و افزايش ظرفيتهاي اقتصادي و بهبود شاخصهاي اجتماعي را يادآور شد و تاكيد كرد: به منظور ايجاد تغييرات اساسي در ساختار اقتصادي كشور و افزايش ظرفيتها و شكوفايي استعدادهاي مادي و صنعتي استانها بايد در نظام بانكي كشور تحول اساسي صورت گيرد كه اين مهم در حال انجام است.
احمدينژاد تصريح كرد: براي ايجاد تحولات ساختاري در كشور بايد در روشها، پيگيريها، نظارت، تصميمگيريها و نگاه به مسايل و مشكلات استانها نيز تغييرات اساسي صورت گيرد.
رئيس جمهور ميزان تاثيرگذاري اعتبارات بانكي بر اقتصاد كشور را يادآور شد و با اشاره به اينكه حدود 90 درصد تسهيلات بانكها به ده درصد جامعه تعلق ميگيرد، بر افزايش سهم استانها در بهرهگيري از تسهيلات بانكي تاكيد كرد.
احمدينژاد تخصيص منابع به صنايع كوچك و متوسط را از راههاي ايجاد اشتغال و شكوفايي اقتصاد كشور دانست و تصريح كرد: اقتصاد با ايجاد اشتغال در حوزه صنايع كوچك شكوفا ميشود و اينكه گفته ميشود اقتصاد تنها با ثروتها و منابع بزرگ رشد مي كند يك ترفند سرمايهداري است.
وي در همين ارتباط تاكيد كرد : صندوق مهر امام رضا (ع) براساس اولويت دادن به صنايع كوچك و متوسط بنيان نهاده شده است.
احمدينژاد با تاكيد بر ضرورت تغيير نگاه در مديريت كشور گفت :در طول دو دهه گذشته به دليل عدم تحول اعتقاد داشته باشد در گفتمان نوين سياسي كشور در زمره خانواده بزرگ انقلاب محسوب ميشود.
احمدينژاد نگاه مسئولان و دولتمردان به انقلاب اسلامي را يك نگاه پويا دانست و گفت: براي پيشرفت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بايد موانع تصنعي و بازدارنده آرمانهاي انقلاب اسلامي را شناسايي كرد و با تدبير و هوشمندي آنها را پشت سرگذاشت.
رئيس جمهور لزوم همدلي و تدبير نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با دولت و تعامل اين دو قوه در جهت حل مشكلات مردم را خاطرنشان ساخت و افزود: مجلس خانه ملت و نقطه اتكا مردم است و اكثريت مجلس از افراد انقلابي و دلسوز جامعه هستند.
در اين ديدار نمايندگان مجلس شوراي اسلامي شوراي اسلامي نيز جداگانه مسايل، مشكلات، تنگناها، محروميتها و نيازهاي حوزههاي انتخابيه خود را مطرح كردند كه احمدينژاد نيز قول پيگيري آنها را داد.