آفتابنیوز : 
وی تصريح كرد: ارجاع پرونده ايران به شورای امنيت می تواند مخاطراتی را برای امنيت بينالمللی و منطقهای و همچنين تبعاتی برای كشور ما به همراه داشته باشد، لذا رفتن پرونده به شورای امنيت امري نيست كه كسي از آن استقبال كند.
نماينده شاهرود افزود: بحث اساسي اين است كه چگونه ميتوانيم فرمولي پيدا كنيم كه ضمن اينكه از تكنولوژي هستهاي برخوردار باشيم، دغدغههاي اروپاييها را نيز برطرف كنيم؛ البته براي برطرف كردن اين دغدغههاي امنيتي كاملاً آماده گفتوگو و مذاكره هستيم.
جلالي با اشاره به اينكه مذاكرات و گفتوگوها بايد به نتيجه برسد، تصريح كرد: اميدواريم درماه نوامبر و يا حتي قبل از آن ديپلماسي خود را تقويت كنيم و از تمام ظرفيتهاي بخش سياست خارجي و ديپلماتيك استفاده كنيم.
وي ادامه داد: مجلس بايد در قالب شوراي بينالمجالس و گروههاي دولتي و يا در قالب كميسيون امنيتملي فعالانه برخورد كند زيرا دوران بسيار حساسي است و بايد مواضع منطقي و معقول نظام جمهوري اسلامي ايران براي اركان مختلف ساير كشورها روشن شود.
مخبر كميسيون امنيتملي و سياستخارجي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: دستگاه سياست خارجي ما بايد از تمام توان خود استفاده كند و نبايد فقط در بحث انرژي اتمي خلاصه شويم و در بحث با كشورهاي اروپايي فقط روي اين مسأله تمركز كنيم.
جلالي اظهار كرد: ما بايد با تمام كشورهاي دنيا گفتوگو كنيم زيرا تبعات ارجاع پرونده هستهاي ايران به شوراي امنيت به تمام دنيا مربوط مي شود و بايد به تمام كشورهاي دنيا آگاهي لازم را در اين زمينه بدهيم.
وی در ادامه افزود: تمام كساني كه هماكنون مسؤوليت مذاكرات را برعهده گرفتهاند، بايد از تجربيات گذشتگان استفاده كنند چون پرونده هستهاي ايران يك پرونده ملي و بسيار با اهمیت است.
جلالي تاكيد كرد: بايد از تمام ظرفيتهاي گروههاي سياسي، جناحها، انديشمندان، دانشگاهيان، NGO ها و پتانسيل بالاي ايرانيان خارج از كشور استفاده كنيم.