کد خبر: ۱۸۶۲۲
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۸۴ - ۱۳:۰۸

دغدغه های بعد از انتخابات مصطفی معین

آفتاب‌‌نیوز : وي در يادداشتي در سايت شخصي خود با اشاره به طرح خود براي تشكيل "جبهه دموكراسي و حقوق بشر" در دوران انتخابات به اعلام تشكيل جبهه دموكراسي و حقوق بشر و تصريح آن در بيانيه اعتراض به رد صلاحيت خود در ارديبهشت 84 و بيانيه بازگشت به انتخابات در هفتم خرداد ماه اشاره كرد و گفت: اولين جلسه مشترك براي تشكيل جبهه با مسئولان و برخي اعضاي مؤثر احزاب مشاركت، نهضت آزادي و شوراي ملي- مذهبي‌ها دوازدهم خرداد ماه تشكيل شد. 

وي افزود: در تير و مرداد 84 بحث و تبادل نظر با شخصيت‌ها و چهره‌هاي شاخص گروههاي اصلاح طلب به منظور ايجاد همبستگي بيشتر براي پيشبرد دموكراسي و دفاع از حقوق مردم، ايفاي تعهد نسبت به تشكيل جبهه انجام شد. 

معين با بيان اينكه اولين جلسات مقدماتي جبهه با حضور شخصيت‌هاي حقيقي و اعضاي بيش از 12 تشكل سياسي، حزب و نهاد سياسي - اجتماعي در شهريور 84 تشكيل شد، افزود: در اين جلسه ضمن تحليل شرايط كشور، مباني نظري و اهداف و وظايف و انتظاراتي كه از جبهه وجود دارد فراگيري و شرايط عضويت، دامنه و شيوه هاي فعاليت مسالمت آميز ومدني، تدوين مرامنامه و منشور دموكراسي و حقوق بشر و اساسنامه، پيگيري تشكيل دبير خانه دائمي و... بررسي شد.
معين در ادامه بيان داشت: نبايد انتظار داشت در فرهنگ و جامعه اي كه فردگرايي، سوء ظن، فرافكني، سوء تفاهم، عوام زدگي، سنت گرايي، عدم آينده نگري، عدم اعتقاد به نظم و برنامه ريزي، ضعف تحزب، استبداد زدگي، عافيت انديشي و آفت هاي يك نظام ديني زمينه و سابقه تاريخي دارد، پيگيري اينگونه مباحث زمان نبرد و طولاني نشود. 

كانديداي حزب مشاركت و نهضت آزادي در انتخابات رياست جمهوري افزود: گريزي از اين دوره گذار نيست و چاره كار فقط ثابت قدمي در عين انعطاف پذيري، برنامه ريزي و آموزش عمومي و آرمانخواهي است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین