آفتابنیوز : 
عضو فراکسیون اصولگرایان در پاسخ به این سؤال که آیا در شرایط فعلی نیازی به میانجیگری وجود دارد تصریح کرد: نیازی به میانجیگری نیست زیرا پایبندی ایران به مواضع خود باعث شد اروپایی که مذاکراتشان را قطع کرده بودند، امروز تقاضای مذاکره با ما را بکنند.
ابوطالب افزود: اکنون ما هستیم که تعیین میکنیم با چه کسی مذاکره کنیم اما پیش از این اروپاییها برای ما تعیین میکردند.
وی اظهار داشت: الان افکار عمومی مشخص کرده که میخواهد به فنآوری صلحآمیز هستهای دست یابیم. پس باید هزینه آن را پرداخت کنیم. البته امیدواریم هزینه سنگینی نباشد.
ابوطالب معتقد است چنانچه به فنآوری صلحآمیز هستهای دست پیدا نکنیم، نه تنها حق ما از بین رفته است، بلکه وظیفه جمهوری اسلامی این است که سستی در این زمینه نکند چون نمیتواند در آینده پاسخگو باشد.
عضو ائتلاف آبادگران یادآور شد: همانطور که ملی شدن نفت در تاریخ باقی ماند و اکنون نیز به آن میبالیم، دستیابی به فنآوری هستهای نیز یک خواست ملی است.
نماینده تهران افزود: غرب نیز میداند اکنون بازگشت از این وضعیت امکان ندارد. زیرا قطع نظر از روندی که تا کنون طی شده و فراز و نشیبهای که وجود داشته، الان به جایی رسیدیم که میخواهیم دانش بومی خود را کامل کنیم.
عضو ائتلاف آبادگران گفت: الان دیگر فنآوری هستهای ما منوط به آب سنگین اراک و UCF اصفهان نیست. امروز موضع جمهوری اسلامی ایران قاطع و روشن است. ابوطالب در پاسخ به این سؤال که چنانچه این باعث تحریم ایران شود، چه خواهیم کرد، گفت: ما از تحریم آسیب آنچنانی نخواهیم برد. چون در دهههای 60 و 70 تحریم را درک کردیم. وی اظهار داشت: با آنکه در آن سالها بر مردم و کشور بسیار سخت گذشت، اما باعث شده الان ما آسیبپذیر نباشیم. چون ایران امروز با ایران سال 64 فرق دارد.
عضو فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: ضمناً جهان هم کاملاً متفاوت شده است زیرا وابستگی به کشورهای خاص که قبل از انقلاب وجود داشت نداریم و با برخی کشورهایی که دارای دانش هستند، در حال تبادل هستیم.
نماینده تهران در پاسخ به اینکه چنانچه این تحریم، تحریم بنزین باشد چه کنیم، تأکید کرد: باز هم اتفاق خاصی رخ نمیدهد زیرا اکنون سیاستهای داخلی و اقتصادی ما متفاوت از سالهای قبل است.
وی با اشاره به اینکه الان در دورهای قرار داریم که غرب از طریق منابع غیررسمی ما را دعوت به مذاکره میکند، اظهار داشت: ما در روابط اقتصادی خود تجدید نظر کردهایم و دستگاه دیپلماسیمان از حالت انفعالی خارج شده، اما ما از تمام پتانسیلهای خود استفاده نکردیم. اگر تحریم صورت گیرد، این نظام سلطه است که ضرر میکند.
عضو فراکسیون اصولگرایان در مجلس هفتم افزود: این تحریم معادلات اقتصادی در جهان را تغییر میدهد.
وی با اشاره به اینکه از تمام پتانسیلهای موجود استفاده نکردهایم، اظهار داشت: ما نفت را در مقابل یورو میتوانیم عرضه کنیم که تا کنون این کار را انجام ندادهایم زیرا تا کنون وجهه سیاسی به خود نگرفته بود.
ابوطالب در پاسخ به اینکه در صورت تحریم، چگونه به شعارهای خود نظیر آوردن پول نفت بر سر سفره مردم عمل خواهید کرد، گفت: این سیاست داخلی ما است. ضمن اینکه مشکلات ما اختلاف فاحش طبقاتی نیست بلکه تولید ثروت به اندازه کافی در دوران سازندگی و اصلاحات وجود داشته، اما توزیع عادلانهای صورت نمیگرفت.
عضو ائتلاف آبادگران تصریح کرد: ما باید سیستم تولید ثروت را عدالت محور کنیم. ما در زمان جنگ زیرساختهای خود را از دست دادهایم و ضمن خرج کردن پولهایمان اعتبار خود را هم خرج کردیم اما چون در آن سالها ثروت عادلانه خرج میشد وضعیت مردم بهتر بود.
ابوطالب تأکید کرد: مردم از وضعیت سخت ناراحت نمیشوند چون در دوران سازندگی و اصلاحات، سختی را تحمل کردند تا کشور آماده شود و در بدترین شرایط ملت همراه دولت است.
وی اظهار داشت: مردم ما آرمانهای بسیار آسمانی و بالایی ندارند، فقط میخواهند به فنآوری هستهای دست پیدا کنیم اما به شرط آنکه توزیع ثروت عادلانه باشد و به نظر میرسد صحیحترین رفتار همین سیاستی است که آقای احمدینژاد در پیش گرفته است.