آفتابنیوز : 
وي با اشاره به صادرات 50 درصد از نفت جهان و 90 درصد نفت کشورهاي حوزه خليج فارس از اين منطقه اظهار داشت فعاليت هاي اکتشاف و بهره برداري مواد نفتي و تردد ساير شناور ها در منطقه خليج فارس بسيار بالاست به طوري که روزانه بيش از 100 نفتکش از تنگه هرمز عبور مي کند اين در حالي است که ترافيک نفتکش ها و عمليات استخراج نفت و گاز از يک سو و وقوع سوانح و برخوردها، ميان نفتکش ها از سوي ديگر احتمال انفجار يا نشت گاز و نفت در اين منطقه و به تبع آن آلودگي محيط زيست را افزايش داده است.
مهرداد محسني با بيان اين که نشت سالانه 2/1 ميليون بکشه نفت به خليج فارس باعث شده تا اين دريا به آلوده ترين دريادر جهان مبدل شود افزود: اگر بهاي هر بشکه نفت 40 دلار فرض شود سالانه بيش از 48 ميليون دلار در خليج فارس دفن مي شود که در نوع خود قابل توجه است نکته قابل توجه تر اين که ميزان نشت نفت در اين منطقه تقريباً 3 برابر نشت نفت در درياي شمال و 2 برابر درياي کارائيب است.
وي اضافه کرد از سوي ديگر ورود ساليانه يک ميليون تن مواد آلاينده از کشتي هاي نفتي و تجاري و 20 ميليون تن آلاينده جنگي و فاضلاب هاي شهري. خليج فارس را به محيطي غيرقابل زيست براي آبزيان تبديل کرده است.
مدير کل محيط زيست هرمزگان با بيان اين که حوادث و آلودگي ناشي از وقوع 3 جنگ در خليج فارس را نيز بايد به عوامل مخرب زيست محيطي اين دريا اضافه کرد و گفت: در اثر اين جنگ ها بيش از 10 ميليون تن مواد آلاينده اي که عمده آن را مواد نفتي تشکيل مي دهند به خليج فارس وارد شده که هنوز پاکسازي نشده است.
مهرداد محسني اضافه کرد 50 تا 80 درصد آلودگي نفتي منطقه ناشي از حمل و نقل کشتي ها و بروز سوانح است اين درحالي است که وقوع جنگ در اين منطقه در سال هاي گذشته باعث شده تا اين ميزان به 85 درصد افزايش يابد.