آفتابنیوز : 
نخست وزير بريتانيا افزود: آنها بايد "بن بستی" را که گفتگوهای هنگ کنگ را تهديد می کند با دادن امتيازاتی در زمينه يارانه های کشاورزی و تعرفه های تجاری "بشکنند."
وی تصریح کرد : "در جهان نوين تا زمانی که به چالش های بين المللی مانند مناقشه ها، تروريسم، تغييرات جوی و فقر رسيدگی نکرده ايم، امنيت و رفاه داخلی معنی نخواهد داشت."
"منافع ملی و فراملی به طور انفکاک ناپذيری مرتبط هستند. بهترين راه پيشبرد منافع ملی اقدام جمعی است."
وی افزود: "فلاکت انسانی فقرا تنها چيزی نيست که بايد در محاسبات وارد شود. بلکه ضررها را هم بايد حساب کرد: کمک های به باد رفته، فرصت های از دست رفته تجاری، عواقب کوتاه مدت مناقشه های چندگانه، پيامدهای بلندمدت بر نگرش فقرا نسبت به جهان آکنده از محروميت های غيرعادلانه و فلاکت بار."
"آنچه را کاشته ايم درو می کنيم؛ با آنچه برای تغييرش کاری نکرده ايم زندگی می کنيم."
نشست سازمان تجارت جهانی روز 13 دسامبر کار خود را آغاز خواهد کرد. اما نگرانی های فزاينده ای پيرامون اين موضوع که اعلاميه های اجلاس ماه ژوئيه رهبران گروه 8 در مورد فقر به پيمان های موثر نيانجامد وجود دارد.
عليرغم پيشنهادهای بازيگران عمده ای مانند آمريکا و اتحاديه اروپا برای کاهش يارانه های کشاورزی و تعرفه ها به منظور قابل دسترس کردن بازارهايشان برای ملل فقيرتر، مذاکره کنندگان تاکنون از دسترسی به پيشرفت هايی که مطلوب مبارزان ضدفقر است بازمانده اند.
بلر گفت: "ما نيازمند موافقت نامه ای جامع و بلندپروازانه برای حذف موانع تجاری در سه عرصه عمده هستيم: کشاورزی، دسترسی به بازارهای غيرکشاورزی و خدمات."
وی استدلال کرد تدابير مشخص برای کمک به فقيرترين کشورها بايد شامل سرمايه گذاری مضاعف در تاسيسات زيربنايی و حذف کليه يارانه های صادراتی باشد.
وی افزود که مقررات اعمال شده بر کالاهای وارداتی از کشورهای فقير بايد تسهيل شود.
لازم به ذکر است نشست سازمان تجارت جهانی روز 13 دسامبر کار خود را آغاز خواهد کرد. اما نگرانی های فزاينده ای پيرامون اين موضوع که اعلاميه های اجلاس ماه ژوئيه رهبران گروه 8 در مورد فقر به پيمان های موثر نيانجامد وجود دارد.
اجلاس هنگ کنگ مصادف است با پايان رياست يک ساله آقای بلر بر گروه 8.