کد خبر: ۲۷۳۸۳
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۸۴ - ۲۲:۴۲

اگر سیاسیون اخلاص بسیجیان را داشتند اوظاع کشور این طور نمی شد

آفتاب‌‌نیوز : وي با يادآوري تعاريفي كه امام راحل و مقام معظم رهبري از بسيج ارائه كرده‌اند از اين نيرو به عنوان تشكلي كه در دنيا بي‌سابقه بود و مشابه آن نيز وجود ندارد، نام برد.

وي با يادآوري اين‌كه در تمام كشورهاي جهان نيروهاي مردمي يا به اجبار و يا با دريافت تسهيلات و امكانات وسيع به كار گرفته مي‌شوند، گفت: بسيج ما نيروهاي داوطلب هستند و اين عنصر داوطلبي در كشورهاي ديگر وجود ندارد و وجود آن در بين بسيجيان ما باعث شده تا حضور آن‌ها در مواقع لزوم در دفاع از كشور چشمگير باشد.

افشار افزود: روحيه‌ي ايثارگري و شهادت‌طلبي در اثر روحيه‌ي داوطلبي ايجاد مي‌شود نه با اجبار و پول.

وي كه وظايف نيروهاي بسيج در مواقع جنگ و در حوزه‌ي دفاع از كيان كشور را روشن مي‌دانست، گفت: دومين حوزه‌اي كه بسيج در آن ماموريت دارد، امنيت پايدار است زيرا امنيت پايدار با مشاركت مردم به وجود مي‌آيد و با نيروهاي امنيتي و انتظامي نمي‌توان امنيت پايدار و باثبات داشت.

وي با بيان اينكه براي تامين امنيت چه نيرويي بهتر از بسيج وجود دارد، بر اين نكته كه چطور در زمان جنگ از نيروهاي بسيجي در اين حوزه كه كاملا تخصصي است، استفاده و امروز در زمينه‌ي امنيتي چندان استفاده نمي‌شود تاكيد كرد.

معاون امور فرهنگي و تبليغات ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به قانون حمايت از بسيجيان و بخشي كه قانون براي نيروهاي بسيجي به عنوان ضابط قوه‌ي قضاييه تعيين كرده است، گفت: ما از اين بخش از قانون خيلي كم استفاده كرديم و فقط به چند ايست بازرسي اكتفا كرديم.

وي افزود: اميدواريم در دولت آقاي احمدي‌نژاد و دوره‌ي جديد وزارت كشور به اين مبحث (حضور بسيجيان در حوزه‌ي امنيتي – انتظامي) به صورت استراتژيكي پرداخته شود و حتي در حوزه‌ي امنيت عمومي و انتظامي نيز از مشاركت بسيجيان بيشتر استقبال كنيم.

افشار از حوزه‌ي فرهنگ به عنوان ديگر حوزه‌اي كه نيروهاي بسيجي مي‌توانند در آن فعاليت داشته باشند نام برد، گفت: بسيج براي فعاليت در اين حوزه ممنوعيتي نداشته اما پشتيباني لازم نيز از آن‌ها نشده است.

وي با يادآوري فضايي كه در زمان جنگ به واسطه‌ي پشتوانه‌ي فرهنگ بسيجي ايجاد شد، از نبود توجه لازم نسبت به اين فرهنگ در دوران‌هاي بعدي گلايه كرد و با بيان اين كه در دوره‌ي سازندگي به اين فرهنگ بي‌توجهي شده ابراز عقيده كرد: در دوره‌ي توسعه‌ي سياسي نيز بايد ببينيم چقدر هزينه كرديم و خط قرمزها را شكستيم و در نهايت مردم پشت كردند چون فرهنگ اسلامي در توسعه‌ي سياسي ناديده گرفته مي‌شد و حتي ادبيات اين دوره ادبيات غربي بود نه ادبيات جمهوري اسلامي.

وي با بيان اينكه افتخار بسيجي به گمنامي و بي‌نشاني است، گفت: اگر اخلاص بسيجي‌ها در بين سياسيون بود اين طور نمي‌شد.

وي ادامه داد: در حوزه‌ي فرهنگ حرف براي گفتن زياد داريم. مهمترين مولفه‌ي توسعه، توسعه‌ي فرهنگي است و توسعه‌ي همه‌جانبه از طريق توسعه‌ي فرهنگي به دست مي‌آيد.

افشار با بيان اينكه در حوزه‌ي علم، فناوري و دانش‌اندوزي بسيجي حرف زيادي براي گفتن دارد بر لزوم تغيير جو مراكز فرهنگي تاكيد كرد.

وي همچنين بسيج را دولتي‌ترين نهاد مردمي و مردمي‌ترين نهاد دولتي و عاملي در جهت وحدت ملي دانست.

همچنين موسوي از كارشناسان سازمان انرژي اتمي به تشريح آخرين وضعيت پرونده‌ي هسته‌يي ايران پرداخت و گفت: در اين بحث به شعور و شعار به صورت توامان نياز داريم و هيچ‌كدام به تنهايي به درد نمي‌خورد.

وي افزود: از لحاظ فني و حقوقي پرونده‌ي هسته‌يي ايران قابل ارجاع به شوراي امنيت نيست.

موسوي همچنين با تاكيد بر حق ايران در زمينه‌ي برخورداري از انرژي هسته‌يي، يادآور شد: آن‌ها مي‌خواهند اين حق را از ما بگيرند. بايد پايداري در گرفتن حق داشته باشيم، حق گرفتني است نه دادني.

وي با بيان اينكه چنانچه در پرونده‌ي هسته‌يي ايران درايت بيشتري به خرج مي‌داديم، به اين مرحله نمي‌رسيديم، تاكيد كرد: بايد دقت كنيم روي كلمه كلمه حرفهايمان؛ زيرا با يك كلمه برنامه عوض مي‌شود.

در ابتداي اين مراسم قشقاوي مسوول واحد بسيج وزارت كشور با مطلوب توصيف كردن همكاري‌هاي مسوولان بخش‌هاي مختلف وزارت كشور با اين واحد به تشريح برنامه‌هاي آن در هفته‌ي بسيج پرداخت و از اضافه شدن دو پايگاه به پايگاه‌هاي مقاومت مستقر در اين وزارتخانه خبر داد.

انتهاي پيام



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین