آفتابنیوز : 
وي اظهار داشت: طبق مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران، شهرداري ميتواند مطالبات خود را از مردم در ۳۶ماه بدون بهره تقسيط كند كه براي پرداخت بيشتر آنها چك دريافت شده است.
پورزندي ادامه داد: البته براي وصول اين چكها، جلوي مجوز كار و پايان كار ساختمانها گرفته شده است اما اين براي شهرداري پول نميشود و بايد فكر عاجلي براي اين چكها صورت گيرد.
معاون شهردار تهران با بيان اينكه اين چكها در ۲۰ماه گذشته از سوي مردم به شهرداري داده شده است، گفت: يك هزار و ۲۰۰ميليارد ريال از اين چكها در سال ۸۳ازسوي شهرداري دريافت شده و مابقي مربوط به سال جاري است.
پورزندي، ورود سيستم بانكي به دريافتهاي اقساطي شهرداري تهران را راهي براي جلوگيري از برگشت خوردن چكها عنوان و تصريح كرد: بايد شرايطي ايجاد شود تا سيستم بانكي درصورت وصول نشدن چكها، مطالبات شهرداري را بپردازد.
وي، مشكلات موجود در سيستم مالي شهرداري تهران را به چهار بخش مطالبات معوقه مردمي، مطالبات از دولت، كاهش درآمدهاي شهرداري و عدم تناسب درآمد و هزينه عنوان و خاطرنشان كرد: نبود ابزار قانوني براي دريافت مطالبات شهرداري از بخشهاي مختلف، دست شهرداري را براي وصول مطالبات خود بسته و بايد در اين خصوص نيز تصميمگيريهاي لازم صورت گيرد.
وي افزود: دو سال است عوارض پايان سال شهرداري هيچ تغييري نكرده، بايد ازطريق مجلس، فكري براي اين موضوع شود تا براي هزينههاي سرسامآور شهرداري در پايان و ابتداي هر سال در شهر منابعي در نظر گرفته شود.