کد خبر: ۱۰۳۸۸۵۴
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیمی درباره ایران نگرفته است

ارتش آمریکا: آماده حمله به ایران هستیم!

منابع مطلع بامداد پنجشنبه گفتند که رئیس جمهور آمریکا در جلسه مشاوران خود، نظرات موافق و مخالف ماجراجویی نظامی علیه ایران را بررسی کرده است.
ارتش آمریکا: آماده حمله به ایران هستیم!
آفتاب‌‌نیوز :

شبکه «سی‌اِن‌اِن» بامداد پنجشنبه گزارش داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا هنوز هیچ تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است.

سی‌ان‌ان به نقل از منابع مطلع ادعا کرد: «ترامپ همچنان با مشاوران و متحدان خود درمورد بهترین اقدام در مورد ایران مشورت می‌کند و به طور غیررسمی در جلسات خصوصی، گزینه‌های موافق و مخالف اقدام نظامی علیه ایران را بررسی کرده است».

این منابع که نامشان فاش نشد، به سی‌ان‌ان گفتند: «ارتش آمریکا کاخ سفید را از آمادگی خود برای حمله به ایران تا پایان این هفته مطلع کرده است».

در این گزارش همچنین آمده است: «پنتاگون انتقال جنگنده‌ها و هواپیما‌های سوخت‌رسانی را از پایگاه‌های انگلیس به مکان‌هایی در نزدیکی خاورمیانه آغاز کرده است».

همچنین گفته شده که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا احتمالا در روزهای آینده به اسرائیل سفر کند.

به ترامپ اطلاع داده شده که موفقیت عملیات علیه ایران قطعی نیست

همچنین وال‌استریت ژورنال به نقل از یک مقام نیروی دریایی آمریکا گزارش داد: در حال حاضر ۱۳ فروند کشتی در خاورمیانه و شرق مدیترانه در اختیار داریم.

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شده است: ما از قدرت آتش برخورداریم که این گزینه را به ما می‌دهد تا جنگ هوایی مستمری را برای چندین هفته علیه ایران آغاز کنیم.

به گزارش الجزیره، از سوی دیگر، نیویورک تایمز به نقل از مقامات دولت ترامپ و پنتاگون گزارش داد: از زمانی که رئیس‌جمهور در ژانویه تهدید به حمله به ایران کرد، توانمندی‌های دفاعی خود را تقویت کرده‌ایم. ناو هواپیمابر «جرالد فورد» ممکن است در پایان این هفته یا اوایل هفته آینده به دریای مدیترانه برسد. احتمال دارد ناو هواپیمابر «جرالد فورد» در مرحله نخست در نزدیکی سواحل اسرائیل مستقر شود. ارتش اکنون قادر است نیرو‌های خود و متحدانش را در برابر هرگونه پاسخ ایران محافظت کند.

نیویورک تایمز به نقل از مقامات امنیت ملی ادامه داد: «به ترامپ اطلاع داده شده که موفقیت هرگونه عملیات برای تغییر رهبری ایران قطعی نیست.»

نماینده دموکرات، رو خانا نیز در این باره گفت: ما همراه با یکی از نمایندگان جمهوری‌خواه، طرح «اختیارات جنگی» را برای بررسی و رأی‌گیری در کنگره مطرح خواهیم کرد.

رو خانا افزود: هدف ما این است که کنگره را وادار کنیم پیش از هرگونه اقدام نظامی احتمالی علیه ایران، موضع خود را اعلام کند.

جروزالم‌پست: حمله آمریکا به ایران محتمل است، اما نه لزوما در چند روز آینده

به گزارش جروزالم‌پست به نقل از منابع آگاه، اگرچه ترامپ نسبت به مذاکره با ایران ابراز ناامیدی کرده، اما هنوز درباره اقدام علیه ایران تصمیم نهایی را نگرفته است. بنابر این گزارش اسرائیلی، اگرچه حمله آمریکا به ایران در نهایت محتمل است، اما برخلاف هیاهوی رسانه‌ای، لزوما در چند روز آینده انجام نخواهد شد.

رسانه اسرائیلی: ایران از حزب‌الله خواست در درگیری احتمالی با آمریکا و اسرائیل مداخله کند

به ادعای وای‌نت، ایران از حزب‌الله خواسته است که بر خلاف جنگ ۱۲ روزه در هر درگیری آینده با اسرائیل مداخله کند. این در حالی است که مقامات اسرائیلی به حزب‌الله هشدار دادند که در صورت مداخله متحمل ضربه سختی خواهد شد. اسرائیل همچنین خود را برای حملات حوثی‌ها و دیگر نیرو‌های نیابتی ایران آماده می‌کند.

به ادعای این رسانه، اگرچه ممکن است ایران در این مقطع خواهان جنگ با اسرائیل نباشد، اما حزب‌الله را تحت فشار گذاشته است تا در صورت شروع جنگ، به آن ورود کند.

حمله از روز شنبه؟

شبکه سی‌بی‌اس نیز به نقل از مقامات ارشد امنیت ملی آمریکا گزارش داد که احتمال حمله نظامی این کشور به ایران از روز شنبه وجود دارد. این اظهارات در حالی منتشر شده که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران ادامه دارد و مذاکرات هسته‌ای وارد دور دوم شده است.

لهستان: فورا ایران را ترک کنید

دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان، روز پنج‌شنبه به شهروندان این کشور هشدار داد که فوراً ایران را ترک کنند.

وی مدعی شد که به دلیل احتمال درگیری، تخلیه این کشور ممکن است در عرض چند ساعت آینده دیگر امکان‌پذیر نباشد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
8
2
بزن تا ببینی قایق های انتحاری سپاه چه بلایی بر سر ناوهای هواپیمابر شما می اورد؟ من حریفتم بیا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
1
4
آخر هفته ساعت چند ؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
1
7
خدا رحم کنه از عر اقچی آبی گرم نمیشه دنبال زمان دادن به آمریکاست بدون اینکه بفهمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
2
5
گناه مردم ایران چیست ؟
اسد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
2
4
ممكنه كشورمان را نابود كني ، اما تلفات سنگين در انتظارتان هست .
پاسخ ها
محمد سمنانی
| Thailand |
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
مگر حاکمان اصلی آمریکا براشون مهم است چند تا سرباز آمریکایی کشته خواهند شد؟ تقریبآ ۹۰٪ سربازان آمریکایی از سیاهپوستان و بقیه اقلیتها تشکیل شده، چون ایجاد معیشت برای این اشخاص در امریکا خیلی سخت است و اشتغال در ارتش آمریکا تنها راه میباشد.
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
3
0
جنگ نمیشه..
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین