کد خبر: ۴۸۵۷۰
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۸۵ - ۱۴:۰۲

اولمرت: امیدوارم ایران مشوق ها را بپذیرد

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرگزاری اسرائیلی جی.تی.ای ایهود اولمرت، نخست وزیر اسرائیل ابراز امیدواری کرده تا تلاش های آمریکا و سه کشور اروپایی برای ارائه مشوق هایی به ایران به منظور ترغیب این کشور برای تعلیق فعالیت های هسته ای به موفقیت برسد. 

نخست وزیر اسرائیل که در سفرهای اروپایی اخیر خود برای تشویق متحدان اروپایی خود برای افزایش فشار بر ایران ناکام مانده بود در اظهارات اخیر خود گفته، جامعه بین المللی باید مانع از تلاش‌ها‌ی ایران برای غنی سازی اورانیوم شود. 

جلسه نخست وزیران زنده اسرائیل درباره ایران(کلیک کنید)

وی در ادامه اظهارات خود بدون اشاره به اینکه رهبران اسرائیل همواره تهدید به ترور رهبران دولت فلسطین می کنند و حتی اخیرا تهدید به ترور محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران کرده بودند مدعی شده که رهبران جمهوری اسلامی تهدیدی برای اسرائیل هستند و ابراز امیدواری کرده که جامعه بین المللی تدابیر مؤثری برای جلوگیری از عملی شدن این تهدیدها انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین