کد خبر: ۷۲۹۲۱
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۰

«ما همه خوابیم» فیلم جدید بهرام بیضایی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بهرام بیضایی ابراز امیدواری کرده است اوایل اردیبهشت ماه فیلم «ما همه خوابیم» را كلید بزند. 

«بهرام بیضایی» در گفت‌وگویی با فارس در مورد جدیدترین فیلم سینمایی خود گفت: اگر چه كار پیش‌ تولید «ما همه خوابیم» به علت تعطیلات نوروزی، به صورتی كه پیش بینی كرده بودیم پیش نرفت، ولی از روند كلی كاررضایت دارم.

بیضایی در مورد پیشرفت‌ فعلی پروژه خود گفت:‌ تعدادی از جاهای فیلم در تهران پیدا شده و ما هنوز به دنبال یافتن جاهای جدید و نیز عقد قرارداد با بازیگران فیلم هستیم.

25 مهر 86 پروانه ساخت فیلم «وقتی همه خوابیم» به تهیه‌كنندگی و كارگردانی بهرام بیضایی از طرف معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شد اما وی تولید این فیلم را به پایان اجرای نمایش «افرا»‌موكول كرد.

«وقتی همه خوابیم» دومین پروانه ساختی است كه در سال 86 به نام «بیضایی» صادر شد. او در اردیبهشت سال گذشته از ساخت فیلم «لبه پرتگاه» انصراف داد و از سوی «سیران فیلم» (تهیه كننده آن پروژه)، دلیل این قضیه «فراهم نشدن شرایط لازم» اعلام شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین