کد خبر: ۷۸۹۶۷
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۷
محمدرضاباهنر:

مشايی باید از مسئوليتش كنار رود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نايب رئيس مجلس گفت: «مشايی به دليل نداشتن صلاحيت ناشی از اظهارات اخير خود، نبايد معاون رئيس جمهور باشد بلكه بايد عذرخواهی كرده و از مسئوليتش كنار رود».


به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، محمدرضا باهنر شنبه شب در جمع اعضای مجمع اسلامی دانشجويان دانشگاه آزاد مشهد افزود: «در حال تلاش به منظور تعريف فرايندی برای انتخابات آتی رياست جمهوری هستيم كه از درون آن يک تفاهم حداكثری ايجاد شود».
 
وی درباره طرح ناطق نوری گفت: «فكر نمی‌كنم اين موضوع طرح جديدی باشد و منظور ايشان بيشتر اتحاد اصولگرايان است».
 
نماينده تهران ادامه داد: «دوست داريم دولت و مجلسی بهتر از دولت و مجلس كنونی داشته باشيم».
 
وی هاشمی رفسنجانی را ولايی خواند و گفت: «او نسبت به مقوله ولايت فقيه و مصداق آن جزو وفادارترين مسئولان كشور است».
 
وی افزود: «شهادت می‌دهم هاشمی رفسنجانی در اعتقاد و باور به ولايت فقيه هيچ چيزی از رئيس سابق مجلس خبرگان كم ندارد». 

وی خاطرنشان كرد: «هاشمی نقدهايی به دولت كنونی در زمينه فراموش شدن برنامه چهارم توسعه و چشم انداز 20 ساله، نبود برنامه راهبردی و مسائل اقتصادی دارد كه بعضی از اين نقدها مورد قبول ما است». 

باهنر ادامه داد: «اگر ايشان ذره‌ای مشكل با ولايت فقيه داشت، می‌توانست از قدرت خارج شود». 

وی با تاكيد بر عزل مشايی توسط رئيس جمهور گفت: «مشايی به دليل نداشتن صلاحيت ناشی از اظهارات اخير خود نبايد معاون رئيس جمهور باشد و بايد عذرخواهی كرده و از مسئوليت خود كنار رود».
 
وی درباره عملكرد دولت نهم گفت: «دولت نهم ويژگي‌های عمومی دارد كه مسبوق به سابقه و با هيچ دولتی قابل مقايسه نيست».
 
باهنر سفرهای استانی رئيس جمهوری را زنده كننده روحيه بسيجی و اصولگرايی، گذشت و ايثار، توجه به دهک‌های پايين جامعه، شجاعت در موضع‌گيری‌ها و ارتباط نزديک و مستحكم با مردم دانست. 

وی ادامه داد: «در عملكرد دولت مشخصه‌های قابل نقدی وجود دارد كه دولت برای آن پاسخی دارد اما امثال مرا قانع نكرده است».
وی خاطرنشان كرد: «يكی از نقدهای مهم به دولت، نداشتن راهبرد و نقشه راه در زمينه اقتصادي، فرهنگی و روابط بين‌الملل است كه رفتار دولت را توجيه كند و مهم‌ترين آن در بخش اقتصاد است كه مردم با وجود تلاش دولت در بهبود معيشت و شاخصه‌های اقتصادی آن را لمس می‌كنند». 

وی با اشاره به وجود پنج شاخص مهم اقتصادی گفت: «دولت در زمينه شاخص‌های مهم اقتصادی از جمله سطح عمومی قيمت‌ها، بيكاری، توليد، توسعه و عدالت اجتماعی كارهای مثبتی انجام داده است اما به دليل نبود نقشه راه اقتصادی، آثار منفی و مثبت آن يكديگر را خنثی كرده‌اند». 

وی با اشاره به ارائه افزايش بودجه 70 درصدی عمرانی دولت در سال اول به مجلس اظهار داشت: در آن زمان بحث بر آمادگی و توان جذب اين اعتبار در كشور بود و معتقد بوديم كه اگر كشور توان جذب اين مقدار بودجه عمرانی را نداشته باشد، به جای عمران تبديل به تورم می‌شود. 

باهنر با ضروری دانستن طرح تحول اقتصادی گفت: «اين طرح شامل اصلاح سيستم گمركی و بانكي، هدفمند كردن يارانه‌ها و ... كار بسيار بزرگ و مشكلی است كه بايد با دقت انجام شود و بدون حساب و كتاب و محاسبه، وارد عمليات اجرايی آن نشد». 

نماينده تهران افزود: «يارانه‌های كالاهای اساسی سالانه 7 هزار ميليارد تومان و انرژی 80 هزار ميليارد تومان است كه اخيرا به 120 هزار ميليارد تومان رسيده است».
 
وی خاطرنشان كرد: «با دولت برای اجرای طرح تحول توافق شده است و تا زمانی كه در اين زمينه به تفاهم نرسيم، دولت نمی‌تواند در اجرای طرح تحول اقتصادی اقدامی كند و دولت آن را قبول كرده است».
نايب رئيس مجلس اضافه كرد: «اگر دولت بخواهد بدون محاسبه در تحول اقتصادی كاری انجام دهد، مجلس اجازه نمی‌دهد». 

باهنر با اشاره به محوری بودن مسئله انرژی هسته‌ای در سياست خارجی گفت: «سياست خارجی ما در موضوع هسته‌ای، مبنی بر حق مسلم دسترسی ايران به انرژی هسته‌ای و استفاده نكردن در زمينه نظامی بعد از دستيابی به انرژی هسته‌ای همراه با نظارت بين‌المللی است». 

وی افزود: «نبايد با سخنان بی‌ربط هزينه دستيابی به انرژی هسته‌ای را افزايش داد بلكه بايد در رسيدن به حق مسلم خود درصدد كاستن هزينه‌ها باشيم».
 
اين نماينده با اشاره به نبود اتحاد صد درصدی اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوری گفت: «در انتخابات رياست جمهوری به دليل دفاع عده‌ای از احمدی نژاد برای حضور در انتخابات و وجود افرادی برای كانديداتوری اين امكان نيست».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین