کد خبر: ۸۷۴۸۳
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۴

احتمال اندک تصویب لایحه دولت در مورد کاهش سن رای در مجلس

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نائب رئیس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: «لایحه كاهش سن رای دهندگان كه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری از سوی دولت به صورت فوریت‌دار به مجلس پشنهاد شده است، بعید به نظر می‌رسد كه زمینه تصویب در صحن علنی داشته باشد».

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب "حسین سبحانی نیا" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی مجلس، با اشاره به قانون سن رای در دیگر كشورها گفت: «حداقل سن رای در كشورهای دیگر، 18 سال و بالاتر از آن می‌باشد و این در حالیست كه دولت در این لایحه كاهش سن رای را از 18 به 15 سال پشنهاد كرده است».

وی افزود: «از آنجا كه طرح‌ها و لوایح دو فوریتی برای تصویب به دو سوم آراء نیاز دارند لذا بعید به نظر می‌رسد دو فوریت لایحه كاهش سن رای در مجلس به تصویب برسد».

سبحانی نیا خاطر نشان كرد: «كاهش سن رای در مجلس هفتم نیز مسبوق به سابقه است اما در آن دوره نیز مجلس با این موضوع مخالفت كرد».

وی در پاسخ به این سوال كه دولت این لایحه را با چه انگیزه‌ای پشنهاد كرده است گفت: «به نظر می‌رسد دولت برای ارائه این لایحه به مجلس ملاحظاتی مانند افزایش مشاركت در انتخابات و حضور جوانان را مد نظر داشته باشد».

از سوی دیگر، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از بررسی فوریت‌دار لایحه كاهش سن رای دهندگان در صحن علنی خبر داد.

"محمدرضا میرتاج الدینی" در این زمینه گفت: «در صورتیكه دولت لایحه كاهش سن رای دهندگان را به مجلس ارائه دهد، به صورت فوریت‌دار در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد». 

گفتنی است، هیات دولت در جلسه روز چهارشنبه گذشته خود لایحه كاهش سن رای دهندگان از 18 سال به 15 سال را با قید دو فوریت به تصویب رساند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین