کد خبر: ۸۸۲۴۵
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۰

ادعاهای دوباره بازپرس 90 ساله منهتن علیه ایران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «رابرت مورگنتائو»، بازپرس قضایی منهتن، که 90 ساله است، روز چهارشنبه بار دیگر با تکرار ادعاهای خود به کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت که یک سیستم غیر قانونی فراگیر را کشف کرده است که برای کمک به بانک‌های ایرانی و دور زدن تحریم‌های ایالات متحده و سایر کشورهای جهان طراحی شده بود.

به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، «مورگنتائو» همچنین روز چهارشنبه به کنگره هشدار داد که تلاش‌های ایران برای ساختن سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک، تهدیدی بسیار مهلک و جدی علیه ایالات متحده است!

تحقیقات بازپرس قضایی منهتن در مورد آنچه که او «نقشه‌های ایران برای پولشویی»، نامیده، گسترده و در جریان است. وی تاکنون، علیه یک شهروند چینی و شرکتش به دلیل نقض تحریم‌های بین المللی علیه تهران، اعلام جرم نموده است. [+]

گفتنی است این محدودیت‌ها در ادامه تحریم‌هایی است که شورای امنیت سازمان ملل برای فشار بر ایران جهت دست برداشتن از برنامه‌های هسته‌ای‌اش وضع کرده است. این در حالی است که جمهوری اسلامی، بارها اعلام کرده است برنامه هسته‌ای‌اش صلح آمیز است.

آمریکا مدعی شده است برخی از بزرگترین بانک‌های ایران –که توسط آمریکا و سازمان‌های بین‌المللی در لیست سیاه قرار گرفته‌اند– در جریان نقل و انتقال غیر قانونی پول نقش داشته‌اند!

در همین حال «محمود بهمنی»، رییس بانک مرکزی ایران، اتهامات آمریکا مبنی بر پولشویی را رد کرده و گفته است: «قوانین و مقررات بانکداری ایران، اجازه این فعالیت‌های غیر قانونی را نمی‌دهند». [+]
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین