آفتابنیوز :
آفتاب: مهدی کروبی گفت: «تلاش دشمنان بر این است که وحدت بین مسلمانان را دچار خدشه نمایند و بین آنها تفرقه و تقابل را حاکم کنند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، کروبی با حضور در مسجد امام شافعی اهل سنت کرمانشاه طی سخنانی ضمن تاکید بر اهمیت وحدت بین شیعه و سنی اظهار داشت: «در ابتدای انقلاب حوادثی پیش آمد که در جهت تقابل شیعه و سنی بود و امام راحل فرمود آنها نه اهل تسنن هستند و نه شیعه هستند. فقط میخواهند بین مسلمانان تفرقه ایجاد کنند».
مهدی کروبی گفت: «پس از پیروزیهای اخیر لبنان نیز تلاشهای زیادی برای شکاف بین مسلمانان انجام شد اما با موفقیت همراه نگردید، گرچه در سالهای اخیر از هر دو سو حرکتهای تندی آغاز گردید و حتی ظاهر اقدامات آنها نشان میدهد که تلاش آنها برای تفرقه است».
کروبی ضمن تاکید بر وحدت شیعه و سنی افزود: «از علمای بصیر میخواهم در هر دو سو به وحدت شیعه و سنی توجه تمام داشته باشند».
کروبی اظهار داشت: «خوشبختانه در کرمانشاه شاهد وحدت خوبی بین شیعیان و اهل سنت هستیم و باید توجه کنیم که دشمنان نتوانند مومنین را تحریک کنند».
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به وضعیت کشور گفت: «باید تلاش کنیم که در کشور تغییری ایجاد کنیم تا قوانین معطل مانده اجرایی شود».
وی با بیان اینکه ایران برای همه ایرانیان است، گفت: «باید دولتی خدمتگذار تشکیل دهیم که نگاهش به ایران و ایرانیان یکسان باشد».
کروبی در پایان سخنان خود افزود: «در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سهم ویژهای برای مناطق کمتر توسعه یافته و جنگ زده اختصاص خواهم داد».
در این دیدار مولا محمد محمدی نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت نیز حضور داشت.