آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش مرکز آمار ایران، متوسط قیمت خرید و فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه های معاملات ملکی در شهر تهران طی تابستان گذشته ۲۷میلیون و ۵۷۶ هزار ریال بوده که نسبت به فصل قبل ۹درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته ۳۲.۳ درصد افزایش داشته است.
در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، در تابستان گذشته بالاترین متوسط قیمت یک مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده حدود ۴۹ میلیون و ۴۹۰ هزار ریال در منطقه یک و کمترین آن حدود ۱۳میلیون و ۸۸۴ ریال در منطقه ۱۸ بوده است.
تغییرات قیمت هرمترمربع زیربنای مسکونی در معاملات انجام شده بین حداقل پنج میلیون ریال در منطقه ۲۰ و حداکثر ۱۳۸ میلیون و ۹۷۶ هزار ریال در منطقه یک بوده است.
متوسط قیمت خرید و فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان های مسکونی کلنگی از طریق بنگاه های معاملات ملکی در شهر تهران۲۶میلیون و ۲۹۰ هزار ریال بوده است.
بر اساس این گزارش، در مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران، طی تابستان گذشته بیشترین متوسط قیمت یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان های مسکونی کلنگی معامله شده ،حدود ۳۹میلیون و ۶۲۹ هزار ریال در منطقه سه و کمترین آن حدود ۱۰میلیون و ۴۲۶ هزار ریال در منطقه ۲۰ بوده است.
تغییرات قیمت هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان های مسکونی کلنگی در معاملات انجام شده بین حداقل پنج میلیون ریال در منطقه ۲۰ و حداکثر ۱۰۵ میلیون و ۵۴۳ هزار ریال در منطقه ۲ بوده است.
به گزارش خبر آنلاین،متوسط قیمت خرید و فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان های مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه های معاملات ملکی تهران در تابستان، نسبت به فصل قبل ۱۷.۱درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۳۳.۶درصد افزایش داشته است.
با اینکه اغلب الوده است ولی بالا غیرتا هیچ وقت ندیدم از این کارا بکنه
تازم می دونید که هوا از اون چیزاییه که فقط چند دقیقه نباشه کارمون تمامه
بابا زمین برو از هوا یاد بگیر