این فلز، خطر دیابت را تشدید میکند!
پزشکان در یک مطالعه جدید هشدار دادند تماس زیاد با عنصر فلزی جیوه در دوران جوانی که در موادغذایی دریایی آلوده یافت می شود، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را به میزان چشمگیری افزایش میدهد.
آفتابنیوز : آفتاب: این مطالعه نشان داد: افرادی که در سنین جوانی، زیاد از موادغذایی آلوده
به این فلز استفاده می کنند در دوران سالمندی و میانسالی، 65 درصد بیشتر با
خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه میشوند.
به گزارش رویترز، این مطالعه که به سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همهگیرشناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین دیابت و جیوه را در انسانها نشان میدهد.
به گزارش ایسنا،منبع اصلی دریافت جیوه در انسانها، مصرف ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش آلودگیهای زیست محیطی، ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی دریایی به میزان قابل توجهی یافت میشود.
به گزارش رویترز، این مطالعه که به سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همهگیرشناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین دیابت و جیوه را در انسانها نشان میدهد.
به گزارش ایسنا،منبع اصلی دریافت جیوه در انسانها، مصرف ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش آلودگیهای زیست محیطی، ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی دریایی به میزان قابل توجهی یافت میشود.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه