کد خبر: ۳۰۲۵۶۷
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۲
قائم مقام وزیر کشور:

روحانی به وعده‌های خود جامه عمل پوشانده است

قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس گفت: دموکراسی یکی از شاخصه‌های مهم کشورداری است.
آفتاب‌‌نیوز : حسنعلی امیری شامگاه یکشنبه (24 خرداد) در آیین دومین سالگرد حماسه بزرگ 24 خرداد در سالن شهیدان نژاد فلاح کرج اظهار کرد: امروز یکی از مبانی دموکراسی در علوم سیاسی و حقوق عمومی، بحث گردش قدرت نخبگان و جابجایی مسئولان در دولت است که این مهم در کشورهای دارای دموکراسی از طریق انتخابات انجام می‌شود.

وی افزود: یکی از مهمترین شاخصه‌های کشور که خوشبختانه در قانون اساسی نیز آمده موضوع انتخابات است که در کشور ما به درایت و هوشمندی امام راحل به درستی تبیین شده است.

امیری با بیان این که دموکراسی محصول غرب نیست، ادامه داد: دموکراسی از صدر اسلام وجود داشته و به امید خدا ادامه نیز خواهد داشت.

وی با اشاره به این که دموکراسی همواره یکی از منویات امام راحل بود، گفت: ایشان با تیزبینی و درایت خود نگذاشتند در قانون اساسی بندی ثبت شود که بتواند انتخابات مجلس شورای اسلامی و ... منحل شود.

قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس یادآور شد: در انتخابات 24 خرداد 92 یکی از اتفاقات مثبت کشور رای مردم برای آمدن دکتر روحانی بود.

امیری بیان کرد: این تغییر در شرایطی اتفاق افتاد که رشد اقتصادی کشور منفی 6.8دهم بود و سرمایه‌گذاری رقمی معادل منفی 8.23 را نشان می‌داد که این مهم فضای اقتصادی کشور در دو سال قبل را نشان می‌دهد.

این مسئول گفت: این در حالی است که در سال 84 از جهت فضای کسب و کار رتبه ایران در جهان از 108 به رتبه 145 سقوط کرده بود.

وی تصریح کرد: نرخ بیکاری 12 درصد و نقدینگی نیز با افزایش چشمگیری روبرو شده بود، از سال 88 تا سال 91 نقدینگی در کشور 6.7 برابر افزایش پیدا کرده بود و بدهی دولت به بانک مرکزی نیز رشد 22 درصدی پیدا کرده بود.

امیری افزود: در بیشتر حوزه‌ها با وضعیت خوبی روبرو نبودیم و این مهم چالش‌های زیادی را پیش روی دولت یازدهم قرار داده بود که خوشبختانه با درایت در حال پشت سر گذاشتن یکی یکی مشکلات هستیم.

وی ابراز کرد: خوشبختانه با رای مردم دولت دچار تغییر شد و خداوند دلهای مردم را به طرف دکتر دوحانی سوق داد و همه به گفتمان تدبیر و امید اعتماد کردند و آن را جایگزین شرایط آن زمان کردند.

امیری تاکید کرد: با وجود مشکلات بسیار زیاد در دو سال سپری شده از عمر دولت دکتر روحانی، اعتقاد دارم به تمام وعده‌های داده شده جامه عمل پوشیده شد و شرایط کشور در بحث اقتصاد با تثبیت قابل قبولی روبرو شد.

قائم مقام وزیر کشور یادآور شد: کشور از حیث اقتصادی به ثبات رسید و اداره کشور نیز با عقلانیت همراه شد که این مهمترین دستاورد داخلی دولت یازدهم به حساب می‌آید.

امیری اضافه کرد: در این دو سال، دیگر با تصمیم‌های احساسی روبرو نیستیم و تمام برنامه‌ها با عقلانیت و برنامه‌ریزی پیش می‌رود و آن طور نیست که در جلسه‌ای بنشینیم و از روی احساس کار کنیم.

به گزارش ایسنا، وی در پایان گفت: دکتر روحانی از همه ظرفیت‌های کشور در بدنه دولت استفاده کرده و این نشان می‌دهد او در تشکیل کابینه‌ای فراجناحی موفق بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین