پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 12 June 2026
کد خبر:۱۰۳۰۳۷۷
۲۱:۱۵
۱۴۰۴/۱۰/۰۲

مدارس اراک فردا چهارشنبه تعطیل شد

مدارس اراک فردا چهارشنبه تعطیل شد
با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی، تمام کلاس‌های دوره‌های آموزشی مقاطع مختلف تحصیلی اراک فردا (چهارشنبه) تعطیل و آموزش در بستر شاد برگزار می‌شود.
۲۱:۱۵
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

در این اطلاعیه که سه‌شنبه شب به دست ایرنا رسید، آمده است: حسب اعلام شرایط اضطرار و دعوتنامه اداره کل محیط زیست استان (دبیرخانه) جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا تشکیل شد که با توجه به شرایط پایداری هوا در ۴۸ ساعت گذشته و وقوع پدیده مه گرفتگی واعلام شرایط پایدار جوی از طرف اداره کل هواشناسی و تایید دانشگاه علوم پزشکی و روند افزایشی شاخص‌ها، کلیه مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک شهر اراک تعطیل و تمام کلاس‌های دوره‌های آموزشی تمام مقاطع تحصیلی بجز امتحانات هماهنگ پایه نهم و امتحانات نهایی در شهر اراک و روستا‌های رباط میل، ضامنجان، چقا، شهرجرد، حاجی آباد، گاوخانه و مرزیجران، در بستر شاد برگزار می‌گردد.

موافقت با دورکاری یا مرخصی بانوان باردار و مادران دارای کودکان زیر دوسال و کارمندان دارای بیماری زمینه‌ای، پایش وبرخورد ویژه با صنایع آلاینده اطراف شهر و مستقر درشهرک‌های صنعتی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست.

نظارت وجلوگیری از فعالیت کارگاه‌های عمرانی که منجر به تشدید آلودگی هوا می‌گردد توسط شهرداری اراک و تشدیدبرخورد پلیس راهور با خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی، و اعمال قانون لازم در این خصوص از دیگر تاکیدات کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای فردا (چهارشنبه) است.

این اطلاعیه از عموم شهروندان به ویژه گروه‌های حساس علی الخصوص بیماران قلبی و ریوی و مادران باردار برای کاهش تردد غیرضرور در فضای باز، در خواست کرده و استفاده از ماسک و مصرف مایعات، میوه و سبزیجات به‌منظور کاهش اثرات سوء آلودگی هوا را توصیه کرده است.

تداوم استفاده حداکثری نیروگاه شازند از سوخت گاز و مازوت کم سولفور و اتخاذ تمهیدات لازم از سوی شرکت ایرالکو جهت کنترل آلایندگی خطوط احیا و آند قدیم وکنترل آلودگی در کوره‌های آجر پزی و عدم فلرسوزی پالایشگاه شازند، تعطیلی موقت واحد آندسازی ایرالکو بدلیل مصرف بالای انرژی و انتشار ذرات و گاز‌های آلاینده در محیط به دلیل نشت ونشر غیر هدایت شده و توصیه به عدم انجام فعالیت ورزشی در فضا‌های باز از دیگر موارد است.

لازم به ذکر است کارگروه با وقوع شرایط اضطرار روزانه ساعت ۱۹تشکیل جلسه داده و تصمیمات کارگروه بر اساس تحلیل داده‌ها و نظریه کارشناسی کلیه اعضای اتخاذ می‌گردد.

همچنین یکی از ملاک‌های تصمیم‌گیری میانگین شاخص ایستگاه‌های بالاتر بوده و بدیهی است اطلاعات یک ایستگاه مبنای تصمیم‌گیری برای کل شهر نمی‌باشد.

تصمیمات کارگروه بر اساس قانون و بصورت شفاف خدمت مردم عزیز اعلام می‌گردد و پاسخگویی به مطالبات به حق از اهم وظایف و تکالیف می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha