صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۴۴۱۵۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰
تهدید سلامت مردم با افزودنی های غیرمجاز به نان
دبیر انجمن غلات در خصوص استفاده از افزودنی های غیرمجاز در نانوایی ها هشدار داد.
آفتابنیوز :
به گزارش سلامت نیوز، دکتر حسین حدادی، دبیر انجمن غلات، در گفتگو با شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب گقت: افزودنی مجاز سبب ارتقای کیفیت نان و ارزش تغذیه ای آن می شود،
وی در ادامه افزود: برای رفع مشکل کمبود آهن، اسید فولیک به صورت مکمل در کنار آهن به آرد اضافه شده و مجب افزایش جذب آهن می شود.
دبیر انجمن غلات با اشاره به این که متاسفانه برخی نانوایی ها در طبخ از افزودنی غیرمجاز استفاده می کنند، اظهارداشت: این مساله در مواردی می تواند سلامت فرد را به خطر اندازد.
حدادی در پایان خاطرنشان کرد: افزودنی های غیرمجاز نه تنها کیفیت نان را بالا نمی برد، بلکه تاثیر منفی بر روی ارزش تغذیه نان دارد و سلامت افراد جامعه را به خطر می اندازد از این رو باید جلوی استفاده از افزودنی های غیر مجاز توسط مراجع زیرربط گرفته است.
سلامت نیوز: افزودنی های غیرمجاز به نان، تهدیدی برای سلامت مردم
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
منظور ازافزودني هاي غيرمجازچيست؟ چرا دقيق اطلاع رساني نميكنيد ؟
