کد خبر: ۵۱۸۱۲۳
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹

قاتل فراری پس از 20 سال دستگیر شد

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از دستگیری متهمی که 20 سال پیش در کرمانشاه مرتکب قتل و سپس متواری شده بود، خبرداد.
آفتاب‌‌نیوز :
 «محمدحسین صادقی» در این رابطه اظهار کرد: شخصی به هویت معلوم که 20 سال پیش پسر عموی خود رابا سلاح گرم به قتل رسانده و سپس متواری شده بود، دستگیر شد. 

وی افزود: این قاتل فراری که در یکی از شهرستان های توابع استان تهران بصورت مخفیانه زندگی می‌کرد، شناسایی و با اعطاء نیابت قضایی دستگیر شد. 

صادقی با اشاره به صدور حکم غیابی برای متهم، از انتقال قاتل متواری به کرمانشاه خبر داد و گفت: پرونده این قتل برای اقدامات بعدی به دادگاه ارسال و محکوم علیه نیز با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

به گزارش ایسنا،به گفته دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه انگیزه این قتل اختلافات خانوادگی بوده است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین