صرافیهای مجاز بانک مرکزی امروز (دوشنبه) قیمت خرید هر دلار آمریکا را ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان و نرخ فروش آن را ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کردند که نسبت به روز گذشته ۲۰۰ تومان افزایش داشته است.
همچنین این صرافیها امروز یورو را ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان خریدند و در مقابل با قیمت ۱۷ هزار و ۹۰۰ تومان فروختند که نسبت به روز گذشته رشد ۲۰۰ تومانی داشته است.
قیمت خرید ارز در بانکها نیز اندکی کمتر از قیمت خرید در صرافیهای مجاز بانک مرکزی است؛ هرچند که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، در حال حاضر تلاش میشود که کمترین مراجعه به شعب بانکی صورت گیرد.
خدایا در این مملکت چه خبره. گرانی افسار گسیخته و عدم توانایی دولت در کنترل آن کمر مردم را شکسته است. آقای همتی هم هر روز اعلام می کند میزان ذخایر اسکناس ما از همیشه بهتر است.
بابا همتی مجبوره اینها را بگه ولی تو که مجبور نیستی قبول کنی