تهران مشاور، به عنوان تنها مجموعه تخصصی جهت مشاوره و راه اندازی انواع کسب و کار به معنای واقعی (و نه در روی کاغذ) در سال ۱۳۸۷ تاسیس گردید در این مجموعه کلیه قوانین و راهکارهای لازم برای اخذ مجوزهای یک کسب و کار در ایران به صورت کاملا عملی و کاربردی در اختیار مراجعین محترم قرار میگیرد دقت، سرعت و تجربه ویژگی کارشناسان و مدیران این مجموعه میباشد.
خدمات تهران مشاور در ۳ مرحله ارائه میگردد
و، اما خدماتی که میتوانید از مجموعه تهران مشاور دریافت کنید:
مشاوره جذب و قرارداد استخدام پرسنل
اخذ نمایندگی از برندهای معتبر کسب و کار
اخذ گواهینامه ایزو برای انواع کسب و کارها
طرح توجیهی راه اندازی و تاسیس کسب و کار
خدمات ثبت شرکت، ثبت برند و اخذ کد اقتصادی و کارت بازرگانی
مشاوره اخذ مجوز و راه اندازی کسب و کار
اخذ تسهیلات و وام جهت راه اندازی کسب و کار
مشاوره مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
افتخار ما همراهی بیش از ۶۸۰ مشتری راضی از خدمات موسسه میباشد همیشه در کنار شما هستیم.
زندگی راحتتر با کسب و کارهای اینترنتی
این روزها تعداد افرادی که به فکر اخذ پروانه کسب و کار اینترنتی (کلیک کنید) هستند، رو به افزایش است. فضای اینترنت با در برداشتن پتانسیلهای مختلف، بستر مناسبی را برای رشد و توسعه اقتصادی فراهم کرده است. برای مثال به لطف تکنولوژی و بستر اینترنت، به راحتی میتوان به فروشگاههای مجازی برندهای مختلف در سرتاسر دنیا مراجعه کرد و در مدت زمانی کوتاه خرید دلخواه خود را انجام داد. همین موضوع موجب شده است تا روز به روز بر تعداد افراد علاقمند به تاسیس کسب و کارهای اینترنتی افزوده شود.
از طرفی میبایست اقداماتی جهت ساماندهی و ایجاد چارچوب برای کسب و کارها به منظور کاهش کلاه برداریها و سوء استفاده در بستر اینترنت در نظر گرفته شود.
خوشبختانه در کشور ما به این اصل مهم توجه شده است و سعی بر این است تا با اجرای سازوکاری مناسب، کلاهبرداریها به حداقل ممکن برسد. به همین دلیل تمامی افرادی که قصد راهاندازی کسب و کار اینترنتی دارند، باید پیش از شروع فعالیت خود مجوزهای لازم را در این زمینه اخذ نمایند.
برای اینکه فضای اینترنت به محلی امن برای فروش اینترنتی تبدیل شود، به مراقبتها و سازوکارهای ویژهای نیاز دارد. ازهمین رو باید پیشاز فعالیت در بخش فروش اینترنتی مجوزهای مختلفی دریافت شود.
انواع مجوز کسب و کار اینترنتی
مجوزهای عمومی
پیشاز اخذ مجوزهای عمومی باید حوزه فعالیت بهدرستی مشخص شود. صاحب کسب و کار باید بهطور واضح حیطه فعالیتی خود را اعلام نماید. فروش کالا یا ارائه خدمات، تولید و یا بازاریابی از رستههای فعالیتی کسب و کارها بهحساب میآید. اکثر کسب و کارهای آنلاین در بخش فروش اینترنتی یا ارائه خدمات، معمولا پیشاز شروع فعالیت مجازی خود نسبتبه دریافت مجوز عمومی اقدام مینمایند. دریافت اینماد و اخذ پروانه کسب و کارهای اینترنتی بهعنوان مجوزهای اولیه و عمومی برای شروع فعالیت فروشگاههای مجازی شناخته میشوند. البته طبق قوانین مرکز توسعه تجارت الکترونیک دریافت اینماد فقط برای سایتهایی که درآنها فرایند فروش کالا و یا ارائه خدمات انجام میشود ضرورت دارد.
مجوزهای اختصاصی
در این بخش لازم است تا گروه صنفی کسب و کار مشخص شود. متقاضی بهمنظور دریافت مجوزهای اختصاصی باید به صنف مربوط به خود مراجعه کند. حتی در صورتی که کسب و کار انتخابی شما، صنف تعریف شدهای نداشته باشد، باید برای دریافت مجوزهای اختصاصی به اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی مراجعه کنید.
بهمنظور شروع فعالیت در بستر اینترنت باید مجوزهای متعددی از سازمانهای مختلف دریافت شود. برخی از این مجوزها به صورت عمومی بوده و برای تمامی کسب و کارهای اینترنتی مشترک است و برخی دیگر وابسته به صنف فعالیتی کسب و کار متفاوت خواهدبود.
مراحل دریافت نماد کسب و کار اینترنتی
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، باید در ابتدا برای آغاز فعالیت کسب و کار اینترنتی مجوزهای عمومی دریافت شود. از همین رو متقاضی باید در نخستین مرحله موارد ارائه شده از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی را بررسی نماید و در صورت تطابق درخواست با چک لیست ارائه شده، کسب و کار اینترنتی موردنظر خود را معرفی کند تا در ادامه بتواند درخواست دریافت اینماد در سامانه مربوطه را ثبت نماید.
پساز بررسی و قبول درخواست توسط مرکز توسعه تجارت الکتریکی درخواستهایی که مشمول قوانین نظام صنفی باشند، به سامانه اصناف ارجاع داده میشوند تا در صورت تائید، مدیر سایت بهمنظور تکمیل مدارک موردنیاز منطبق با آییننامه اقدام نماید. متقاضی پساز تائید درخواست مدت ۳ ماه فرصت دارد تا مدارک مورد نیاز را بر روی پروفایل ثبت نامی خود بارگذاری نماید. مرحله بعد باید پرونده توسط درخواست دهنده در اتحادیه مربوطه تکمیل شود در این مرحله استعلامهای مورد نیاز توسط اتحادیه از دستگاههای ذیصلاح گرفته میشود سپس پروانه کسب متقاضی ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز صادر و مشخصات پروانه کسب به سامانه اینماد ارسال میشود. در مرحله اخر نماد اعتماد الکترونیک همزمان با صدور پروانه کسب و کارهای اینترنتی به متقاضی اعطا میگردد.
از آنجایی که مجموعه توسعه تجارت الکتریکی از سازمانهای وابسته به وزارت صمت به حساب میآید، این وزارتخانه بهعنوان مرجع اصلی برای صدور مجوز کسب و کارهای اینترنتی شناخته میشود.
مدارک لازم جهت اخذ پروانه کسب و کار اینترنتی
مدارک عمومی:
مدارک اختصاصی:
چنانچه قصد راهاندازی کسب و کار اینترنتی دارید، باید در سایه قوانین حاکم در کشور فعالیت خود را آغاز نمایید. به این منظور لازم است تا برای دریافت چندین مجوز گوناگون اقدام کنید. از آنجایی که حوزه ثبت درخواست اخذ مجوزهای ضروری و پیگیریهای مربوط به آن بسیار گسترده و پیچیده است، باید از افراد متخصص این حوزه کمک گرفته شود.
مجموعه تهران مشاور با در برداشتن مجموعهای از مشاورین زبده وکاربلد به شما کمک میکند تا فرآیند اخذ مجوزهای عمومی و اختصاصی کسب و کارهای اینترنتی را به سرعت و با اطمینان خاطر پشت سربگذارید. بهمنظور آشنایی بیشتر با خدمات تهران مشاور برای اخذ پروانه کسب و کار اینترنتی میتوانید به سایت www.TehranMoshaver.com مراجعه کنید.