کد خبر: ۹۸۳۱۵۴
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
دو طرف توافق کردند که هفته آینده دوباره دیدار کنند

آمریکا: پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات «مستقیم و غیرمستقیم» با ایران در رم داشتیم

یک مقام ارشد آمریکایی روز شنبه ۱۹ آوریل به اکسیوس گفت که پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات «مستقیم و غیرمستقیم» آمریکا و ایران در رم حاصل شده است و دو طرف توافق کردند که هفته آینده دوباره دیدار کنند.
آمریکا: پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات «مستقیم و غیرمستقیم» با ایران در رم داشتیم
آفتاب‌‌نیوز :

این مقام آمریکایی گفت: ««پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم در دور دوم گفت‌و‌گو‌ها که امروز در رم برگزار شد و بیش از چهار ساعت به طول انجامید، حاصل شد.»

او افزود: «توافق کردیم که هفته آینده دوباره دیدار کنیم. از شرکای عمانی‌مان به دلیل تسهیل این مذاکرات و از شرکای ایتالیایی برای میزبانی امروز سپاسگزاریم.»

دور دوم مذاکرات هسته‌ای اسلامی ایران و آمریکا روز شنبه در سفارت عمان در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد. عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران ریاست هیات ایرانی و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به خاورمیانه، ریاست هیات آمریکایی را بر عهده داشت. بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان نیز به عنوان میانجی‌گر در این مذاکرات حضور داشت.

عباس عراقچی پس از این جلسه با انتشار متنی در شبکه اجتماعی ایکس، فضای مذاکرات را «نسبتا مثبت» دانست و نوشت: «فضای نسبتا مثبتی که در رم حاکم بود، امکان پیشرفت در زمینه اصول و اهداف توافق احتمالی را فراهم کرد. ما به‌روشنی بیان کردیم که بسیاری در ایران بر این باورند که برجام دیگر برای ما کفایت نمی‌کند. از نظر آنان، آنچه از آن توافق باقی مانده صرفا درس‌های آموخته است. شخصا من نیز تا حد زیادی با این دیدگاه موافقم.»

وزیر خارجه ایران اعلام کرد که بحث‌های کارشناسی برای بحث و بررسی جزئیات در روز‌های آینده آغاز می‌شود.

عباس عراقچی افزود: «در حال حاضر، شاید خوش‌بینی تا حدی موجه باشد، اما تنها با احتیاط بسیار زیاد.»

علی شمخانی، مشاور ارشد رهبری نیز  پیشتر با انتشار متنی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرده بود که هیات ایرانی «با اختیارات کامل» در این مذاکرات شرکت کرده است.

شمخانی نوشت: «مذاکره‌کنندگان ایران با اختیارات کامل راهی رم شدند تا توافقی جامع را بر پایه ۹ اصل دنبال کنند: جدیت، تضمین، توازن، رفع تحریم، نه به مدل لیبی، امارات، اجتناب از تهدید، سرعت، مهار مزاحمین (مثل اسرائیل) و تسهیل سرمایه‌گذاری. ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین