کد خبر: ۹۹۱۱۷۰
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶

صادرات سیمان خارج از بورس کالا ممنوع شد

صادرات سیمان و کلینکر خاکستری از ابتدای تیرماه امسال فقط با ارایه تاییدیه خرید از رینگ صادراتی بورس کالا امکان پذیر خواهد بود.
صادرات سیمان خارج از بورس کالا ممنوع شد
آفتاب‌‌نیوز :

سازمان توسعه تجارت ایران بخشنامه معاون اول رئیس جمهور مبنی بر ممنوعیت صادرات سیمان خارج از رینگ صادراتی بورس کالا را به گمرک جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.

در بخشنامه معاون اول رئیس جمهور آمده: «به منظور ایجاد شفافیت در ارزش کالا‌های اولیه همگن قابل عرضه در بورس کالا و همچنین جلوگیری از رقابت منفی صادرکنندگان و از بین رفتن بازار‌های صادراتی این کالاها، صادرات کالا‌های مذکور که فهرست آنها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین می‌شود، صرفاً با ارائه گواهی معامله در حلقه (رینگ) صادراتی بورس انجام می‌شود.»

بر این اساس سازمان توسعه تجارت صورتجلسه کارگروه مدیریت بازار کالا‌های پایه (صادرات سیمان و کلینکر خاکستری) را به بورس کالا و گمرک ایران ابلاغ کرد که مطابق آن از یکم تیرماه امسال، تأییدیه خرید سیمان از رینگ صادراتی بورس کالا مبانی تشریفات گمرکی خواهد بود.

صادرات سیمان خارج از بورس کالا ممنوع شد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین