کد خبر: ۱۰۳۷۴۶۳
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰

بازداشت‌شدگان اعتراضات دی ماه عفو نخواهند شد

قوه قضائیه اعلام کرد که نقل قول روزنامه ایران به نقل از ایرنا از رهبر انقلاب و رئیس قوه قضاییه در رابطه با عفو بازداشت‌شدگان حوادث اخیر کشور نادرست بوده و صحت ندارد.
بازداشت‌شدگان اعتراضات دی ماه عفو نخواهند شد
آفتاب‌‌نیوز :

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: روزنامه ایران با منبع ایرنا در شماره امروز دوشنبه ۲۰ بهمن خود، در خبری اشتباه به نقل از رئیس قوه قضاییه اعلام کرده است «رئیس قوه قضاییه در سفر به استان مرکزی از ارائه پیشنهاد عفو برای بخشی از بازداشت‌شدگان حوادث اخیر و موافقت رهبر معظم انقلاب با این پیشنهاد خبر داد.»

میزان، رسانه قوه قضائیه نوشت: این نقل قول اشتباه در حالی مطرح شده است که رئیس قوه قضاییه روز گذشته در جمع اساتید حوزه و دانشگاه استان مرکزی، تاکید کرد: «ما هر ساله به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن، فهرست عفو محکومان واجد شرایط را تقدیم رهبری معظم انقلاب می‌کنیم؛ امسال نیز به سیاق سنوات قبل، این فهرست را تقدیم می‌کنیم؛ لکن با عنایت به شرایط بوجود آمده و فتنه خشن اخیر، دستور داده‌ام تا اسامی همه محکومانی که به نحوی از انحاء مرتبط با مسائل امنیتی هستند را از فهرست عفو‌ها خارج کنند. متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر نیز در عفو و ارفاق قرار نمی‌گیرند».

روزنامه ایران بعد از این اشتباه در صفحه مجازی و آنلاین خود به تصحیح این نقل قول اقدام کرد و انتظار می‌رود در شماره فردای روزنامه‌ها هم به همان شکل این موضوع تصحیح شود. متاسفانه اشتباه اصلی مربوط به خبرگزاری ایرنا است که اصلاح خبر مورد نظر نیز باید به فوریت صورت گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین